Szekeres Viktor

Pierce Brosnan már nem menő akcióshősként

Pierce Brosnan manapság már nem képes egyedül sikerre vinni egy filmet.

Így múlik el a világ dicsősége? Egykoron, midőn Pierce Brosnan még James Bondot játszhatta, a színész kifejezetten keresett volt és akcióhősként, illetve bűnügyi filmekben (A Thomas Crown-ügy, Az utolsó gyémántrablás, A panamai szabó) is szép sikereket aratott. Mostanság azonban a jelek szerint nem nagyon érdekli a közönséget, vagy legalábbis a stúdióktól nem kap túlságosan jó alapanyagokat. Legutóbbi filmje, a The November Man alig 8 millió dollárral mutatkozott be Amerikában, ráadásul a kritikusok sem lelkesedtek érte, így nem meglepő, hogy szereplését 26-28 milliós bevétellel fogja befejezni hazájában.


Pedig a produkció érdekessége az volt, hogy a filmet az a Roger Donaldson rendezte, aki korábban az ugyancsak Brosnan főszereplésével készített Dante poklát, a színész partnere pedig Olga Kurylenko volt, aki A Quantum csendje révén már szerepelt Bond-filmben. A stúdió bizalma a kritikák és gyengébb bevételek ellenére, illetve azoktól függetlenül töretlen, már ami a filmet illeti, hiszen még a premier előtt jelezték, hogy igényt tartanak belőle a második részre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Talán mert nem színész, hanem (volt) modell. Persze az én meglátásom szerint még ő is tehetségesebb egy csomó felkapott fiatal színésznőcskénél, akikre rámondják, hogy csúcstehetségek, holott csak berobbannak 1-1 YA filmben.

    Amúgy meg inkább Brosnan akciózzon, mint valami tinip*cs. A mai fiatal 20-30 körüli generációból talán csak Taylor-Johnson és Kirsch az egyetlenek, akiket el tudok képzelni hihető akciófigurának, a többségük csak nyálas porbafingó az ilyen nagy öregekhez képest és csak a hasizmaikat tudják mutogatni.
  • Ender Wiggin #1
    kurilenko pont egy egyfilmes Bond-csaj kategória, annyira szar színész. de mióta egy befolyásos répát szopogat egyre csak jönnek neki a szerepek.