Szekeres Viktor

Folytatódik az idei év legjobb horrorsorozata

Nem sok horrorsorozat van a tévében, de a Penny Dreadful képernyőn maradhat jövőre is.

A háromszor Oscar-jelölt John Logan horrorsorozata május elején indult el Amerikában. A Penny Dreadful címet viselő széria pedig úgy tűnik, hogy elnyerte az illetékesek tetszését, hiszen nem elég, hogy berendelték 2015-re a második szezonját, de még két epizóddal meg is növelték. Ez pedig azt jelenti, hogy az idei 8 rész helyett jövőre 10-et láthatnak a rajongók.

A viktoriánus Londonban játszódó, legendás teremtményeket és fantasy alakokat felvonultató sorozat odakint május 11-én indult el, és azóta hetente majdnem 800 ezer nézőt ültet le a képernyők elé vasárnap esténként. A Penny Dreadfulnak nem csak a készítője igen elismert, hanem a színészgárdája is korrekt, többek között olyanok alkotják, mint Timothy Dalton, Eva Green, Reeve Carney, Rory Kinnear, Billie Piper, Danny Sapani és Harry Treadaway, karakterek terén pedig Drakulától és Van Helsingtől kezdve Dorian Grayen át Dr. Frankensteinig sok ismerőssel találkozhatunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Eva Green -> biztosan van szexjelenete :D Majd bepróbálom, ha teljes lesz az évad.
  • xmodule #1
    klassz sorozat mi szeretjuk. mondjuk mindig eves közbe nezzuk. minket nem zavar de aki erzekenyebb ilyen teren az ne tegye. 😊