Szekeres Viktor

Angline Jolie és Brad Pitt ismét közös filmben

A népszerű színész házaspár ismét közös filmben játszhat.

A Deadline információi szerint Angelina Jolie és Brad Pitt ismét közös filmben fog szerepelni a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith után. Az értesülések szerint az egyelőre cím nélküli filmet maga Jolie fogja írni, de arról nem szól a fáma, hogy vajon rendezőként is szerepet vállal-e a produkcióban. Abban a produkcióban, melyről egyébként további részletek nem szivárogtak ki, így azt sem tudjuk, hogy milyen műfajú alkotásra kell számítanunk.

A való életben is párt alkotó színészek első kollaborációja bár csalódást okozott, bevétel szempontjából nem teljesített rosszul, sőt, kifejezetten jól produkált, hiszen Amerikában 186, a világ többi részén pedig 292 millió dollárig jutott el. Jolie-t legközelebb moziban a Disney-féle Demónában (Maleficent) fogjuk látni, míg Pitt David Ayer II. világháborús Furyjában fog feltűnni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Erőltesd meg magad. Szerinted mindegy nekik, hogy 200 vagy 500 millió a bevétel? Mindkettő jó, de mivel minden vállalatnak a pénz a fontos, ezért rohadtul nem mindegy, hogy a sok pénz mennyire sok.
  • bmw #3
    HOgy okoz csalodast ha a bevetel nem rossz sőt... Ezt a hulye dumat... A penz szamit a studioknak semmi mas...
  • Katalizátor #2
    Nagyon aranyos pár! Én úgy szeretem őket így együtt! Ti nem?
  • Ender Wiggin #1
    broáf