Szekeres Viktor

Krampuszos horrort készít a Jay és Néma Bob rendezője

Kevin Smith új horrorfilmjében a krampusz fogja terrorizálni a gyerekeket.

Kevin Smith már korábban is beszélt arról, hogy a Shop-stop 3 előtt még leforgatna egy horrorfilmet Comes the Krampus címmel, s úgy tűnik, hogy ez a vágya valóra válhat, hiszen terve gyártót és produkciós partnert is kapott az XYZ Filmes "személyében", ami azt jelenti, hogy szeptemberben meg is kezdődhet a forgatás. A film címe Anti-Claus lesz, a főbb szerepekben pedig Smith nemrég forgatott, még bemutatás előtt álló Tuskjának színészei Justin Long, Haley Joel Osment, Genesis Rodriguez és Michael Parks lennének láthatóak.

Az Anti-Claus egy több száz éves, ördögszerű teremtményről fog szólni, akit világszerte krampuszként ismernek, s aki az alpesi országok folklórja szerint a karácsonyi időszak alatt meg szokta enni a rosszul viselkedő gyerekeket. Smith a filmmel kapcsolatban adott interjújában egyébként Magyarországot is említi: "Amerikában azt tanultuk, hogy a jó gyerekek ajándékot kapnak a Télapótól, a rosszak pedig szenet. De az olyan országokban, mint Németország, Ausztria, Bajorország [sic!], Románia és Magyarország a karácsony sokkal húzósabb. hiszen míg a Télapó egy zsák játékot visz a jó gyerekeknek, addig a krampusznál egy üres zsák van, amibe belerakja a rossz gyerekeket."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Schwarczer #4
    elvielg a clerks 3 lessz az utsó filmje :(
  • Wittgen #3
    Igen, ez a két karakter kihagyhatatlan, oltári jól szállítják a humort, meg Randy-t kellene még átemelni a Clerks-ből, ő is jól nyomja a süketelést.
    Amúgy egyszer Smith azt nyilatkozta kb 3 éve, hogy befejezi a filmezést. Hát'isten mégse.
  • Ender Wiggin #2
    milyen csaj ne lesz benne?
  • NEXUS6 #1
    Én csaj Jay és Néma Bob miatt nézem meg, ha nem lesznek benne, meg se csinálja!
    XD