Szekeres Viktor

Újabb két vadonatúj sorozat debütál a Viasaton

Egy scifi és egy természetfölötti újonc sorozat mutatkozik be májusban a Viasat csatornáin.

Miközben a TV2 és az RTL Klub szép csendben leépíti a sorozatos arzenálját és egyre kevésbé érdeklődik a friss amerikai szériák iránt, a Viasat egyre keményebben próbál új tartalmat hozni a sajátgyártású produkciói mellé. A csatorna az elmúlt heteikben olyan 2012/13-as premiereket hozott el, mint a Brooklyn 99: A nemszázas körzet, az Emberi tényező vagy a Feketelista. És a sort folytathatjuk két újonccal, melyek Amerikában ugyancsak ősszel debütáltak a közönség előtt.


Május kilencedikétől A kiválasztottak címmel láthatjuk a VIASAT6-on a The Tomorrrow People című sorozatot, mely különleges képességű emberekről, és az őket üldöző szervezetről szól, míg tizedikétől a VIASAT3-on mutatkozik be a Ravenswood, az elátkozott város (Ravenswood) című természetfölötti tinisorozat. Utóbbi érdekessége, hogy hivatalosan a Pretty Little Liars testvérsorozata, azonban az RTL Klub a Hazug csajok társasága magyar címre hallgató krimit még mindig nem mutatta be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Ez a Brooklyn 99 elég érdekes sorozat. Elméletileg valami komédia szerűség, de szerintem inkább szánalmas. Lehet, hogy forgatás közben jól szórakoznak a készítők, de a képernyőn nem jön át. Nekem legalább is.
  • Lengabor #1
    Nem Szép kis hazugok, hanem Hazug csajok társasága. Persze még akár ezen is módosíthat az RTL II.
    Mellesleg: Brooklyn 99 - Nemszázas körzet, de ez már tényleg csak a kákán is csomót keresés.