Szekeres Viktor

Az RTL Klub feltámasztja nagyköltségvetésű valóságshow-ját

Beindultak a celebek, több éves szünet után ismét látható lesz az RTL Klub drága valóságshow-ja.

Az RTL Klub ősszel az X-Faktor mellett egy másik nagyköltségvetésű valóságshow-val is jelentkezni fog, mégpedig a Celeb vagyok, ments ki innen! cíművel. A realitynek ez lesz a harmadik szezonja és a premier bejelentése többek között azért hatott meglepetésként, mert az előző évad befejezése óta több év is eltelt.

A műsorról, mely 2008. október 6-án jelentkezett először élőben az RTL Klubon Sebestyén Balázs és Vadon János műsorvezetésével, s bár várhatóan ismét ők vezetnék a realityt, a csatorna egyelőre még nem jelentette be, kik fognak ki utazni a versenyzőkkel a dzsungelbe. A többek között Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában is sikert aratott reality-ben ezúttal is híres emberek kerülnek olyan környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve kell majd kitartaniuk és túlélniük a megpróbáltatásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Qlimax #3
    Igazán licencelhetné valamelyik csatorna a Lehetetlen Küldetés (Wipeout) címet. Csupán kis módosítást javaslok: Jöhetnek a celebek, de a politikusokat is szívesen látnám. Viszont párnázott helyett márványpadlóval, szöges akadályokkal és géppuskatűzzel ösztönzésként!:)
  • kalapos01 #2
    Te akkor olyan perverz vagy, hogy inkább számodra tök ismeretlen embereket néznél? Végülis.
  • thrawnguru #1
    Igeeeen, még több celebet, meg valagságshowt, hadd legyen mindenki celebzombi....