Szekeres Viktor

Megszüntették az Egyszer volt, hol nem volt-tévésorozat egyik ágát

Once Upon A Time nézettsége még csak erősen hanyatlik, a spinoffját viszont meg is szüntették.

Az első évad során az amerikai ABC nagy sikere volt az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon A Time) című fantasy széria, s a sikert meglovagolandó a csatorna a 2. évadot követően elindította a spinoffját, a Once Upon A Time in Wonderlandet. A testvérsorozat központi szereplő az Alice Csodaországban-történetből származtak, főhőse maga Alice volt, azonban a széria közel sem volt olyan sikeres, mint az anyasorozat, sőt, mondhatni már a kezdetekről fogva minimális érdeklődés kísérte.


Éppen ezért nem is csoda, hogy az ABC bejelentette, hogy a jövő hét csütörtöki, eredetileg évadzárónak szánt epizód, egyben sorozatzáró is lesz, a Once Upon A Time in Wonderland nem tér vissza ősszel a képernyőre. A sorozat egyelőre még nem látható idehaza, de ha abból indulunk ki, hogy az Egyszer volt, hol nem volt, korrekt nézettséget produkál az M1-en, akkor reménykedhetünk abban, hogy akár már a nyár folyamán is látható lesz itthon a Csodaország-spinoff.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    ". Az ilyen sorozatoknak amihez kell egy kis érettség esélye sincs,"

    Amit írsz, ott megbukik, hogy nagyjából ami igaz erre, az igaz a Once Upon A Time-ra is. És az sikeres.

    Ehhez a sorozathoz, akár tetszett, akár nem, nem kellett sok érettség, míg az általad említettekhez éppen, hogy kell. Többek között azért, hogy az ember átlássa, hogy ne a vérengzésről vagy a hatalmas szenvedésről szólnak.

    Ez a Wonderlandes izé egy iqnulla, bőrlehúzás volt, mert tavaly, az utolsó pillanatban eszébe jutott valakinek, hogy ha a másik siker, akkor biztos vannak olyan zombik a nézők, hogy ezt is benyelik csont nélkül. Csak nem volt szerencséjük, mert azért ennél tudatosabb a közönség.
  • Gábor3 #6
    Narxis: Te pedig hamar vonsz le következtetéseket. Egy szóval se mondtam, hogy vérengzést szeretnék. Amit én nem szerettem a sorozatban az a karakterek jellemtelensége, a történet gyengesége és a kihasználatlan világ. A rendes Once upon a time sorozatot nagyon szeretem, mert ott vannak érdekes dolgok, jó a történet, a karakterek, míg ebbe szerintem nem. Egy Alice spin offban jobban örültem volna ha maga Csodaország bolondsága is megmutatkozik, rejtélyek, furcsaságok, sok varázslatos kaland, nem pedig ezek hiányától szenvednénk, és egy átlagos erdőn, mezőn játszódna minden minimális furcsaságokkal. A szeretet téma pedig nem rossz, de ha már tízen valahány részig csak arról szól semmi más nem történik, unalmassá tud válni a sorozat. Javaslom máskor ne ítélkezz ilyen hamar mások felett, hanem gondolkodj kicsit el.
  • Cickány90 #5
    Hát, figyelj, ha ezeknél a sorozatoknál, amiket említettél, a kínzás és aszenvedés lenne a lényeg, akkor a Motel (meg a többi öhm... gore pornó filmek?) lennének a legsikeresebb filmek. Ami vonzó bennük, az a zseniális színészi játék és a rendkívül jó történet (na jó, a Dexter igencsak haldoklott a vége felé). A Once upon a time-ot nem láttam, de ezekben a sorozatokban szerintem az a legvonzóbb, hogy a főszereplők rendkívül karizmatikus személyiségek.
  • xido #4
    Szerintem Jaffar azért volt általa kedvelt,mert nagyjából nála lehetett valami színészi játékot és tudatos szereplőválasztást felfedezni..a többiek épp csak ott voltak és csináltak valamit...Legalábbis ez meg az én véleményem...:)
  • Narxis #3
    Nagy kár érte mert jó kis sorozat volt. Nem a szerelemről szólt hanem a szeretetről. Aki nem tudja a kettő közti különbséget az várjon még pár évet vagy kérjen útmutatást a szüleitől. Az meg nem a sorozat hanem a franchise jellege, hogy nem a ma kedvelt dárkos-emós stílust követi. Milyen meglepő, hogy az alattam szólónak is Jafar tetszett, a főgonosz, nahát... így legyen lottó ötösöm. Sajnos borzasztóan együgyű a mai közönség. Vagy vérengzést akarnak(Hannibal, Dexter) vagy hatalmas drámát, szenvedést(Breaking Bad, True Detective). Az ilyen sorozatoknak amihez kell egy kis érettség esélye sincs, mert nem történik benne semmi az egyszerű közönség szerint. Fordítok: nem öltek vagy kínoztak meg benne senkit. Ez a mai társadalom. Hányinger.
  • Gábor3 #2
    Nem csodálkozok rajta. Elkezdtem nézni, de a tizen valahányadik rész után abbahagytam, mert nagyon unalmas volt. Az egész sorozat központi témája a szerelem, semmi másról nem szól. Maga Csodaország nagyon a háttérben volt. Az egész egy rendes erdőben, tisztáson játszódott, semmi furcsaság vagy hasonlóval, a díszletek is gyengék voltak, a szereplők pedig unalmasak. Egyedül Jafar volt jól megcsinálva.
  • sakhalin #1
    A cikk címe helyesen:Megszüntették az Egyszer volt, hol nem volt-tévésorozat EGYETLEN mellékágát..