Szekeres Viktor

A Marvel már keresi a Doctor Strange-mozifilm rendezőjét

A Marvel legújabb filmjét is elismert, kisebb filmekben utazó rendezővel akarja leforgattatni.

Eddig is jó pár pletyka mutatott arra, hogy a Marvel Studios egyik új, mozis képregénykaraktere Doctor Strange lesz, s most egy újabb erősíthet meg minket ebben a hitünkben. A The Hollywood Reporter szerint a szuperhős filmekben utazó stúdió ugyanis elkezdte keresni azt a filmet, aki elvállalná egy Doctor Strange főszereplésével készült film elkészítését.

Első körben olyan filmesek jöttek számításba, mint Mark Andrews (Merida, a bátor), Jonathan Levine (Eleven testek), Nikolaj Arcel (Egy veszedelmes viszony) és Dean Israelite, aki a nemsokára bemutatásra kerülő időutazós Welcome to Yesterdayt jegyzi. A THR hírei szerint a Kung Fu Pandás Jon Aibel és Glenn Berger is találkozott a stúdió képviselőivel, rájuk azonban "csak" forgatókönyvírói minőségükben gondoltak.

Ha lesz Doctor Strange-mozifilm, akkor a Marvelnek nem lesz nehéz premieridőpontot találni neki, hiszen a stúdió már jó ideje lefoglalta magának 2016. május 6-át és június 8-át, valamint 2017. május ötödikét, s ezekre a dátumokra egyelőre csak címmel nem rendelkező, kvázi titkos Marvel-filmek vannak bejelentve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!