Szekeres Viktor

John Travolta lesz a Gumimaci-film főszereplője

Vegetáriánus vámpírdenevér is csatlakozik a bolygót megmenteni kívánó gumimacihoz.

John Travolta gumimacivá válik, illetve egész pontosan A Gumacivá. Természetesen nem arról van szó, hogy élőszereplős Gumimacik-adaptáció készülne (egyelőre legalábbis), hanem a globális branddé váló, éneklő CGI-figura, Gummbar kalandjai fognak megelevenedni a mozikban. Igen, arról a gyerekkedvenc figuráról van szó, mely klipjei már 3,6 milliárd letöltést generáltak 2012. májusa óta, havi 20 millió új követőt szerez a különféle közösségi hálózatokon.


A filmet Kanadában fogják készíteni, de egyelőre csak azt lehet tudni, hogy 3D-ben is megtekinthető lesz (ez nem egy nagy újság), hiszen még rendezője sincs, sőt, még azt sem tudni, hogy ki készítheti az animációt, ugyanis a producerek jelenleg montreali, kínai és koreai animációs stúdiókkal is tárgyalásban állnak. A film költségvetése 30 millió dollár lesz, s természetesen rengeteg merchandising termékkel fogják megtámogatni.


A történet, amit a Bad Boys írója, George Gallo írt, Gummy-ról és barátairól szól. A maci, a vegetáriánus vámpírdenevér, a macska és a kaméleon azért fog küzdeni, hogy egy földönkívüli bolygót megmentsen a pusztulástól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    "de ez már lassan 10 felé közelít."

    1985-1991 között készült. Akkor az hány év? :-)
  • xido #3
    Ez a szar már akkor égő volt,mikor kitalálták..lenne legalább a Crazy Frog,az úgy szódával viccesebb,ha már nincs jobb,amire szórják a zsetonokat:)
  • Cickány90 #2
    Nem hogy 3, de ez már lassan 10 felé közelít.
  • Bari06 #1
    Ez olyan mintha a Gangnam Style-ból csinálnának egy animációs rajzfilmet úgy 3 év múlva, szerintem már a kutya nem emlékszik rá.