Szekeres Viktor

Két hosszabb, 4. évados Trónok harca-videó érkezett

Egy előzetessel és egy díszletbe történő meghívással lepte meg az HBO a Trónok harca-rajongókat.

Pár napja végre megnézhettük a Trónok harca (Game of Thrones) 4. szezonjának első teljes előzetesét, most pedig újabb, a fantasy-sorozathoz készült videó került fel a netre. Utóbbi nem klasszikus előzetes, inkább a színészek és a készítők dicsérik saját munkájukat, de talán a forgatási képek miatt érdemes megnézni ezt a két percet.


Mint azt már megszokhattuk, a sorozat legújabb szezonja is 10 részes lesz, azonban az eddigiekhez képest az változás, hogy ez az évad is a harmadik, a Kardok vihara címet viselő kötet alapján készül, mint az előző. Az amerikai premierre április hatodikán fog sor kerülni, a magyar bemutató pedig rá egy nappal, hetedikén lesz. A szinkronos premier pontos időpontja még nem ismert, de a papírforma szerint az amerikai bemutató után két héttel lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #5
    Köszi a hsz-eket. Akkor dobtam a sorozatot. Engem csak a sárkányok miatt érdekelt volna. A buzipornó, meg a nyavajgás nem érdekel. :)
  • danyibali #4
    A készítők jól csak ott hibáznak, hogy egy szerepet 3 évad alatt 3 színész játszik el...
    Amúgy ennél gyorsabban- főleg ha részletesen és érthetően akarják elmagyarázni az eseményeket- nem is lehetne megfilmesíteni. Sőt, alapból nincs okuk a kapkodásra, mivel 7-ből eddig csak 5 könyv van megírva... Ha egy évad csak 500 oldalt dolgozna fel, akkor is előbb érnének el az 5. kötet végére mint ahogy az író kiadja a 6... 7. könyvet a kezei közül, a fordításról még nem is beszélve. Szóval nem a sorozat készítői a bénák, hanem Martin a lassú. A Sárkányok meg csak jelentéktelen díszek eddig (5 könyv elolvasása után is.) Engem amúgy se ők érdekelnek. Számomra sokkal érdekesebb dolgok történnek a Freyek nagytermeiben... A Falon és azon túl. Deres környékén... és még nagyon sok helyen a 7 Királyságban!
  • Keither #3
    god25, nem akarlak elkeseríteni de a sárkányok még mindig nem fognak oda csapni, nem az övéké lesz a főszerep és még mindig kicsik lesznek, pont olyanok, mint az előző évadban hiszen ugyan azt az egy könyvet dolgozza fel két évad. Amúgy sem várhatód, hogy egy 7 részes sorozat 3. részében elcsattanjon a legnagyobb durranás amire mindenki vár.
    Az írót meg ne fikázd ha nem veszed arra a fáradságot, hogy kezedbe vedd a könyveket és elolvasd őket. 10x50 percben nem lehet elmesélni 1200 oldalt. A könyv és a történet tele tartalommal, izgalommal és eseménnyel, a sárkányok csak egy nagyon kicsi részt tesznek ki, pont annyit amennyit kell. Szóval a lényeg, hogy nem baj ha fikázol csak legyen mögötte tudás is. ;)
  • Serutekin #2
    Senki sem kényszerít, hogy nézzed :) Ha meg túl lassú neked sorozat, ha jól tudom valaki mintha írt volna belőle könyvet is.... (ráadásul sokkal részletesebb a könyv)
  • god25 #1
    Hehe :) látom a tél az még mindig csak jön, de legalább a sárkányok végre odacsapnak!? Ha nem, akkor R.R. ermehet a pics.ba