Szekeres Viktor

Sorozatfüggő és cinefil karácsony az AXN-en

Az AXN karácsonyi ajándékként legjobb műsoraiból válogatott film- és sorozatmaratonokat kínál a karácsonyi időszak alatt, hogy minden mozimániás és sorozatfüggő megtalálja számításait.

Best of-válogatással készül az AXN a 2013-as, év végi ünnepi időszakra. A csatorna közleménye szerint a "maximális élvezet érdekében" még a főműsoridőt is megtoldották egy teljes órával - december 23. és 27. között 21.00 óra helyett 20.00-kor kezdődnek a kiemelt filmek, hogy utána 22.00 körül még egy extra premiermozi is beleférjen. A műsoron olyan filmeket lehet majd találni, mint a Torta (Layer Cake) Daniel Craiggel, az Én, a kém (I Spy) Eddie Murphy-vel és Owen Wilsonnal, valamint Az egyetlen (The One), Jet Li főszereplésével. A filmrajongóknak minden bizonnyal az is örömöt fog jelenteni, hogy ebben az időszakban az AXN a reggeli, a délutáni és az esti műsorsávban is sugároz filmeket.

Természetesen a sorozatfüggők sem járnak rosszul, ugyanis december 28. és 30. között - az éppen Amerikában és Magyarországon is szünetelő - Felejthetetlen (Unforgettable) eddig sugárzott második évados epizódjait lehet végignézni, valamint 30-án az AXN ismét műsorra tűzte a Sherlock teljes második szezonját. S ha mindez nem lenne elég, akkor a fiatalok a Merlin 5. évadát nézhetik végig ismét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Az esetleg tudja valaki, hogy az SGU-nak mikor adják az 2. évadát? Köszönöm