Szekeres Viktor

Valentin napon szadomazo mozifilmet nézhetünk

Nem tudják tartani A szürke ötven árnyalata mozis adaptációjának eredetileg kiírt premierdátumát, így a stúdió elhalasztotta a bemutatót, melyre csak 2015-ben fog sor kerülni. A Valentin napi hétvégén.

Az elmúlt évek "legérdekesebb" Valentin napi mozis premierjének ígérkezik A szürke ötven árnyalata című regényből készült mozifilm, melynek eredeti címe Fifthy Shades of Grey. A szadomazo tematikájú regény adaptációját eredetileg augusztus elsején tervezte bemutatni a Universal Pictures és a Focus Features, azonban tegnap hivatalosan is bejelentésre került, hogy a premier dátumát 2015. február 13-ra halasztották, hogy ne kelljen siettetni a produkciót.

A csúszás érthetőnek tűnik, hiszen nemrég derült ki, hogy a főszerep eljátszására kiválasztott Charlie Hunnam helyett Jamie Dornannek jut a dicsőség (a női főhőst Dakota Johnson alakíthatja), s egyelőre a mellékszereplők egy része sincs még kiválasztva, bár azt már lehet tudni, hogy Luke Grimes lesz Christian Grey testvére, Victor Rasuk Anastasia közeli barátja, Jennifer Ehle pedig a főhősnő édesanyja.

A 2015-ös Valentin-hétvégére két további film van jelen pillanatban belőve: a SpongyaBob Kokckanadrág 2, valamint a The Longest Ride című Nicholas Sparks-adaptáció.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!