Szekeres Viktor

Valóságshow-ban szerepel a legnagyobb mozis akciósztár

9 hétköznapi ember és a pankrátorból filmsztárrá vált Dwayne “The Rock” Johnson novemberben itthon is megmutatják, mit jelent 2013-ban hősnek lenni. Fizikai megpróbáltatások, szellemi erőpróbák és erkölcsi dilemmák lesz láthatóan A hősben.

Amerikában nyáron mutatta be a TNT csatorna A hős (The Hero) című valóságshow-t, melynek műsorvezetője Dwayne Johnson, alias The Rock - napjaink, szó szerint legnagyobb akciósztárja. A reality-ben 9 hétköznapi ember kap lehetőséget arra, hogy valódi hőssé váljon. A versenyzők önként beköltöznek egy villába, ahol több héten keresztül különböző szellemi, fizikai és erkölcsi megpróbáltatásokat kell túlélniük. Bizonyítaniuk kell, hogy képesek túllépni saját korlátaikon, legyőzik félelmeiket, valamint áldozatot tudnak hozni társaikért. A feladatok során a jelölteknek felhőkarcolók megmászásával, a közép-amerikai esőerdők vadállataival és egyéb kihívásokkal kell megbirkózniuk, hogy egyvalaki végül a közönség szavazatai alapján kiérdemelje “A Hős” címet és az azzal járó fődíjat, amely teljesen megváltoztatja majd az életét.


A hős házigazdája Dwayne “The Rock” Johnson hol a jóságos mentor, hol a kísértő ördög szerepét tölti be. A valóságshow itthon az AXN Blacken lesz látható november 22-én, pénteken 20:15-től. A széria az Egyesült Államokban nem volt túl sikeres, a kezdeti érdeklődést követően a nézőtábora is megcsappant, s egyelőre még nincs hír arról, hogy készül-e belőle folytatás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!