Szekeres Viktor

Megvan A szürke ötven árnyalata-mozifilm két főszereplője

Vége a várakozásnak, kiderült, hogy ki fogja játszani Anastasiát és Christian Greyt a jövő nyáron bemutatásra kerülő A szürke ötven árnyalatában, mely az elmúlt évek legsikeresebb könyve alapján készül.

Dakota Johnson és Charlie Hunnam lesz a két főszereplője az E.L. James döbbenetes sikerű regényéből, A szürke ötven árnyalatából (Fifty Shades of Grey) készítendő mozifilmnek. Mindkét színész talán a tévéből lehet leginkább ismert a közönségnek, Johnson a Ben and Kate című komédia mellett a The Office-ban is feltűnt idén, míg Hunnam A fiúk a klubból eredeti verziójával futott be, jelenleg pedig a Kemény motorosokban látható. (Persze moziból is emlékezhetünk rájuk, hiszen az Anastasiát alakító színésznő szerepelt a 21 Jump Streetben vagy a Social Network - A közösségi hálóban, míg a Christian Grey szerepét elnyerő macsót legutóbb a Tűzgyűrű főszereplőjeként láthattuk.)


A Focus Features a tervek szerint augusztus elsején fogja bemutatni A szürke ötven árnyalatát, ami azt is jelenti, hogy a premierig már egy év sincs, s a forgatás egyelőre még nem kezdődött el, de az ősz folyamán minden bizonnyal a lovak közé fog csapni a stáb. A filmet egyébként az a Sam Taylor-Johnson rendezheti, akinek ez lesz a második filmje. (A rendezőnő pár éve a John Lennon - A fiatal évekkel futott be.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bari06 #1
    Ez az a film amit messziről el fogok kerülni!