Szekeres Viktor

Megvan a Cápatornádó magyar címe és magyar bemutató dátuma

Szeptemberben már magyarul is megnézhetjük a rettenetes effektekkel bíró, de talán épp ezért is rém szórakoztató Sharknadót, melynek magyar címe Sharknado - Cápavihar lesz.

Sajnos (vagy szerencsére) nem Cápatornádó lesz a magyar címe a Sharknado című zsé-filmnek, melyet Amerikában pár hete mutatott be a Syfy csatorna, meglehetősen közepes nézettség mellett - a film azonban a közösségi oldalakon akkora hájpra tett szert, hogy ismétlései jóval nagyobb nézősereget ültettek le a képernyők elé. Ahogy általában a Syfy-produkcióit, a Sharknadót is a Universal Channel fogja bemutatni itthon, címe pedig Sharknado - Cápavihar lesz.


A film premierjére szeptember 19-én, csütörtökön, 21:20-kor fog sor kerülni. A történet szerint "a viharos szelek éhes cápákat ragadnak ki az óceánból egy Los Angeles-i hurrikánban. Még a sivatagos területek lakói sincsenek biztonságban a szörnyű ragadozóktól, és a természet legjobb gyilkosai elől kell meneküljenek. De vajon hova lehet elrejtőzni olyan cápák elől, melyek az egekben is képesek vadászni?"

A Universal Channel szeptemberben egyébként több cápás filmet is be fog mutatni: ötödikén a Szupercápát láthatjék a csatorna nézői, 12-én a Kétfejű cápát, míg 26-án a Szellemcápát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #5
    AWESOME!!! mégmégmég, fanyalgok meg nézzenek 'Izaurát!
  • Wittgen #4
    Vazze, egyszer veszem a bátorságot és elpocsékolok másfél órát az életemből, csakhogy láthassak egy ilyen Syfy / Asylum agyatlan baromságot.
  • beceneev #2
    Erre van igény?
  • Zombee #1
    A Szupercápa és a Kétfejű cápa nem bemutató lesz, azokat már adta a UC.