Szekeres Viktor

Ütős plakátokat kapott Tom Cruise új, időutazós scifije

Hatásos plakátokkal kezdte meg, illetve folytatta a Warner stúdió Tom Cruise új, időutazós scifijének, az Edge of Tomorrow-nak a reklámozását.

Bár még nagyon messze van a Tom Cruise-féle Edge of Tomorrow premierje, a Warner Bros. stúdió elkezdte Tom Cruise scifijének reklámozását - ezúttal két plakáttal gazdagodtunk. Ha valakinek nem rémlik az Amerikában 2014. június hatodikára kiírt film címe, akkor az nem meglepő, hiszen bemutatójának eredeti dátuma március volt, és sokáig All You Need Is Kill címre hallgatott a projekt.

Doug Liman Hiroshi Sakurazaka regénye alapján készülő filmjében Cruise partnere Emily Blunt lesz, mellette még Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh, Dragomir Mrsic és Charlotte Riley tűnik fel az Edge of Tomorrow-ban. A sztori középpontjában egy idegen faj inváziója van, valamint Keiji Kiriya, egy katona, akit bevetnek az idegenek elleni háborúban. Kiriya azonban nem válik hőssé, hanem meghal, hogy utána minden nap arra ébredjen, hogy harcba indul, harcol és meghal. A 158. reinkarnációja idején viszont meglát valakit, aki nem illik az addig megszokott képbe - lehet, hogy ő lenne a kulcs a szabadulásához, a végső halálhoz?

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #8
    Az idegen lények elgondolkodva nézik, hogy ki az a méterötvenes idióta, aki ott ugrál előttük vakító fogakkal, belőtt hajjal, aztán lerúgják a fejét. Stáblista.

    kb. ez lenne a realitás, ennyire hiteles akcióhős Cruise.
  • Zocsi #7
    Hm... csak nekem tűnik úgy, hogy Hollywood egyre több japán szellemi anyagot importál vászonra? (persze szerintem ez nem baj, sőt!)
  • Gauge #6
    Helyes!!!!
  • Sir Quno Jedi #5
    Tomnak most lesz/van 3 scifije (kezdve az oblivion-nal), ez egy jó jel már.
  • Hedgehunter #4
  • gombabácsi #3
    ez sokkal jobb lesz mint az elysium, mert nagyobb, erősebb az exoskeleton, és nő is van, akinek 93 méter széles kardja van

    tehát jobb lesz
  • anubys1984 #2
    Szerintem ez csak annyit jelent, hogy nem követik teljes egészében a könyv eseményeit...
  • grobs #1
    Keiji nem meghalni akar csak kilépni a loop-ból ... holtan nem tud kilépni. Esetleg a következő hullámban meghalhatna, de ebben nem tud.
    Nem a 158. loop-ban látja meg Ritát, hanem az elsőben, amikor megöli a "szervert", és kb. 5. loop-ban rájön, hogy menekülve nem tud kilépni (mindenképpen meghal és kezdi elölről), ezért nekiáll utánozni a csajt. A 158. loop-ban szól rá Rita, hogy hányadik loop-ban van, de addigra már majdnem olyan jó mint ő, és majdnem minden kiderült a mimic-ekről.