Szekeres Viktor

Itt a LEGO-mozifilm előzetese

Végre saját szemünkkel is láthatjuk, hogy mire kell számítanunk, ha jegyet váltunk a télen bemutatásra kerülő animációs LEGO-mozifilmre, melyet természetesen 3D-ben fognak prezentálni.

Amikor a Warner stúdió bejelentette, hogy elkészítik a LEGO-mozifilmet, a The LEGO Movie-t, sokan voltak tanácstalanok, hogy mégis milyen történetet akarnak vászonra vinni. Holott az efféle gyerekjáték franchise-ok esetében épp ez a legjobb a stúdiók szemszögéből, hiszen egy Torpedó társasjáték (Csatahajó) vagy egy Asteroids játéktermi gép, esetleg egy Monopoly köré jóformán bármilyen sztorit lehet írni. Így egy LEGO-film forgatókönyve sem jelenthetett nagy kihívást Dan Hageman és Kevin Hageman, valamint Phil Lord és Christopher Miller számára.


Az Amerikában február hetedikén bemutatásra kerülő mozifilm első előzeteséből talán az is kiderül, hogy nagyjából miről fog szólni az animáció, melyet az a Phil Lord és Christopher Miller rendezett, akik eddig két nagy sikert mondhatnak magukénak, a 21 Jump Street - A kopasz osztagot, valamint a Derült égből fasírtot. (Jellemző módon a páros a The LEGO Movie után e két film második részét fogja megrendezni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    A Csatahajó sikere igazolta, hogy "egy Torpedó társasjáték (Csatahajó) vagy egy Asteroids játéktermi gép, esetleg egy Monopoly köré jóformán bármilyen sztorit lehet írni".

    Ennyiből a LEGO könnyebb helyzetben van, bármi lehet LEGO figurákkal és építőkockákkal (DVD-n több animáció is megjelent már, LEGO Star Wars kisfilm is van), viszont a Torpedo-t elég nehéz elsütni - nem is sikerült, ráadásul azon az 5 percen kívül a maradék 2 óra is bárgyú volt.
  • Narxis #1
    Ez rohadt jó lesz! :D