Szekeres Viktor

Bejelentettek két titkos Marvel képregényfilmet

A Disney és a Marvel Studios bejelentette, hogy sem 2016, sem 2017 májusa nem fog elmúlni szuperhős-premier nélkül. Ez a jó hír. A rossz az, hogy egyelőre még nem kötik a nézők orrára, hogy mire számíthatnak.

A Walt Disney Pictures ismét előre tervez és tegnap bejelentették több új projektjüket is az elkövetkező pár évre - mostanában egyre több stúdió teszi meg ezt, ugyanis olykor nagyon sokat érnek a még érintetlen premierdátumok. A Disney-premierek között akad érdekes és kevésbé érdekes is - például már jövőre bemutatják az idén augusztusba moziba kerülő Repcsik második részét. De a legtöbbeket valószínűleg a Marvel Studios két új premierje fogja érdekelni.

Sajnos még nem tudni, hogy mely filmeket tervezik az adott dátumokon bemutatni, egyelőre titkos projektekként emlegetik őket, de már most biztosra vehetjük, hogy 2016. május hatodikán, valamint 2017. május ötödikén is moziba kerül egy-egy Marvel-film. Mondhatnánk, hogy el lehet kezdeni a találgatást, hogy vajon mely projektekkel bővül a Hármas Fázis, melynek első darabja a 2015. november hatodikán bemutatásra kerülő Hangyaember lesz.

(A legnépszerűbb tippek egyébként a korábbi információk alapján Doctor Strange- és Black Panther-filmeket valószínűsítenek, de persze lehet, hogy A bosszúállók 3 is megérkezik már 2017-ben.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!