Szekeres Viktor

Egy utolsó részre visszatérnek a Kockafejek

Sokak nagy kedvence volt a Kockafejek című. Pár éve véget ért angol komédia sorozat, mely idén visszatér egy záró részre. Igaz, a premier pontos dátuma még nem ismert.

Már tavaly nyáron pedzegették, hogy a Kockafejek (The IT Crowd) című angol sorozat visszatér egy záró epizódra, idén pedig mindez realitássá vált - olyannyira, hogy már fel is vették az utolsó epizódot, mely egy speciális, dupla epizód lesz, 40 perces játékidővel. A 2006 és 2010 között futott angol szituációs komédia 4 évadot ért meg és 2011-ben derült ki, hogy Graham Linehan, a készítő nem vállalkozik ötödik szezonra.


A Kockafejek hattyúdalára természetesen visszatérnek a sorozat főszereplői, ismét láthatjuk a Chris O'Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson és Matt Berry alkotta csapatot. Most már csak abban kell bíznunk, hogy miképpen az eddigi szezonokat, úgy ezt az egyetlen részt is elhozza nekünk az HBO, illetve az HBO Comedy.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cstommy #2
    Informatikus vagyok, nem tudom megszámolni hányszor mondtam az elmúlt években én is a "Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?" varázsszavakat.
    Nagyon jó sorozat volt!
  • Wittgen #1
    Én szerettem, oltári jó kis vígjáték sori volt. Azóta is elsütöm a kolléganőimnek, ha valami hülyeséggel megtalálnak: "Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?"