Szekeres Viktor

Szoros volt a szavazás az Attraction győzelménél

Előzetesen sokkal fölényesebb győzelmet vártak a Britain's Got Talentben részt vevő Attractiontől, de a táncosok még így is simán söpörték be az első helyet, bár a szavazás végeredménye első blikkre szorosnak tűnik.

Tegnap este Angliában, a Britain's Got Talent című tehetségkutató valóságshow fináléját a magyar Attraction nyerte - erről már be is számoltunk. Arról azonban nem, hogy az előzetesen várakozásokra rácáfolva elég szoros volt a verseny a magyar tánc csapat és Jack Caroll között. A standup rutint előadó kisfiú ugyanis a nézői szavazatok 20,1%-át szerezte meg, míg az Attraction 27%-ot. Persze a szoros küzdelem mindössze az elvárásokhoz képes volt szoros, egyébként, figyelembe véve a több millió szavazatot, hatalmas fölényről lehet beszélni.


A nézői szavazatok arányát egyébként a még az amerikai verziónál is nézettebb Britain's Got Talent készítői adták ki, s az adatokból az is kiderült, hogy az elődöntők során, amikor a 8-ből 2 produkció jutott a fináléban, az Attraction a nézői voksok 59%-t kapta meg, míg a nagy rivális Carroll egy másik elődöntőben 42,5%-ot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!