Szekeres Viktor

Júniusban lesz a Revolution magyar tévés premierje

Az RTL Klub kivárt a Revolution című posztapokaliptikus sorozat magyar premierjével, de amint beköszöntött a nyár, műsorra tűzte az ősszel még sokak által várt szériát.

Arra már egy évvel ezelőtt fény derült, hogy az RTL Klub szerezte meg a nemrég véget ért tévés évad egyik leginkább várt új sorozatát, a Revolutiont, a kérdés csak az volt, hogy mikor kerül sor a magyar premierre. Nos, a kérdés tovább nem kérdés, ugyanis a csatorna jelen állás szerint június 20-án kezdi el sugározni a Supernatural című tinédzsersorozat készítőjének, Eric Kripkének új szériáját. A kezdés időpontja 21 óra 10 perc és egyszerre két epizód kerül leadásra.


A Revolution hatalmas sikerrel debütált ősszel Amerikában, azonban viszonylag hamar elhalkultak körülötte az izgatott hangok és a nézettsége is visszaesett. Azonban még így is a szezon legnézettebb új drámája volt a kereskedelmi korosztályban, s ennek megfelelően meg is kapta a világméretű áramszünetről szóló, kvázi posztapokaliptikus sorozat a 2. évados berendelést, így ősszel újabb epizódokkal folytatódhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!