Szekeres Viktor

Nagy magyar siker az angol Csillag születikben

Két magyar csapat is elődöntőbe jutott a Britain's Got Talent című angol valóságshow-ban, egy pedig még a nagydöntőbe is bekerült, ahol komoly nyerési esélyekkel léphet fel.

Nem csak tavaly, hanem idén is brillíroztak a magyar indulók az angol tehetségkutató valóságshow-ban, a Britain's Got Talentben, mely nagyjából azt a műfajt képviseli odaát, mint itthon annak idején a Ki mit tud?, vagy a Csillag születik. A meghallgatások során két magyar tánccsapatot, a Freelusiont és az Attractiont is továbbjuttatta a zsűri, melyek közül utóbbit az élő elődöntők során a közönség a döntőbe is bejuttatta.


Az árnyéktáncosok utolsó fellépésére szombat este fog sor kerülni, ekkor dől el, hogy megnyerik-e a fődíjat, melyre egyébként a fogadóirodák nekik adják a legnagyobb esélyt. Az Attractionnel kapcsolatban egyébként érdekesség, hogy a csapat annak idején a Csillag születikben is próbálkozott (természetesen nem a fenti produkcióval), azonban ott nem került tovább a korai körökből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Szerintem teljesen korrekt a komment. Van, aki örül ennek, más meg keserű, van, aki pozitív személyiség, más pedig negatív, van akinek összejön az élet, másnak meg nem - olyan is van, aki kommentben adja ki magából a frusztrációját, mindenkinek mások az életkörülményei.

    Az mondjuk értelmezhetetlen, hogy "meddig nyomják" őket, mert nyilván minden netes lap megírta egyszer a hírt a döntőbe jutásról, szóval attól, hogy te húsz netes lapot olvasol és hússzor olvasod a hírt, még nem lehet nyomásról beszélni, csak arról, hogy mindenki egyszer megírta azt a hírt, ami hatalmas sikert jelent. És hírértéke van.

    Olvass kevesebb netes bulvárt. Egy-két oldalt is elég.
  • FoodLFG #3
    meddig nyomják még ezeket a szerencsétleneket? index is tele van már ezekkel.

    annyira látszik, hogy nincs más és el kell valamit adni szenzációként, az egybites médiafogyasztó meg simán tapsolva örömködve bekajálja minden mennyiségben azt, hogy valami kis nyommer kultúrával rendelkező ország szánalmas kereskedelmi műsorában valami magyar csapat előad valami sablon érzelgős szart és arra ujjong a sok tehén a nézőtéren. most ez akkor tényleg egy szint, hogy most nekik teszik és akkor ez azt jelenti, hogy jó és akkor most mindenkinek ezt kell gondolni?

    értem, hogy 15 évesen bekajál még ilyet valaki, de talán amikor már másodszorra találkozunk hasonló hisztériakeltéssel az életünkben, akkor talán már inkább csak kiröhögni kéne.

    gondolom a műsor magyar változatát is ugyanígy beszopkodjátok, az ugyanez, csak kisebb adagokban.
  • BaliBoy #2
    És miért nem a hétvégi produkciójuk van beillesztve? Vagy az is?
  • johnsilver #1
    Szurkolok nekik.