Szekeres Viktor

The Rock nem semmi sorozata

Amerikában február vége óta az emberek folyamatosan The Rock-filmekbe ütközhetnek bele a mozikban, ugyanis az akciósztárnak pár hónap alatt nem kevesebb, mint négy nagyobb premierje volt.

Idén olyan sorozat adatott meg Dwayne Johnsonnak, amivel nem sok színész büszkélkedhet. Az egykor The Rock néven filmező színész filmjei ugyanis jelenleg 15 hete megszakítás nélkül tartózkodnak a legnézettebb tíz amerikai alkotás között. A hosszú és nem mindennapi sorozat február 22-én kezdődött, vagyis nemsokára négy hónapja választanak az amerikaiak igen gyakran az ő fő-, illetve mellékszereplésével készült filmeket.

A jelenleg Magyarországon a Hercules forgatására készülő színész először a Csapdával került a legjobb tíz közé - a jól sikerült film öt héten át volt a legjobb tíz között a bevételeket tekintve. Épp amikor kizúgott onnan, március 29-én került bemutatásra Amerikában a G.I. Joe: Megtorlás, melynek ugyancsak öt hetes tartózkodás adatott meg az élbolyban. A Pain & Gain április 26-án került mozikba és négy hétig a legjobb négy között is volt, azonban a Halálos iramban 6 érkezésével kizúgott a legjobb tíz közül. S jelenleg ott tartunk, hogy az autós filmsorozat legjobb epizódja még mindig első, így még 4-5 hét benne lehet ebben a sorozatban,

Maga a rekord persze csak annyiban tűnik talán egyedülállónak, hogy Johnson négy filmmel van jelen majdnem négy hónapja a legjobbak között. Korábban akadtak olyan filmek, melyek eleve 15-25 hetet töltöttek a legjobb tíz között, így azok színészei értelemszerűen jóval tovább tartózkodtak a top10-ben - igaz csak egyetlen szereppel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tyler1 #2
    Ekkora baromsághoz írtak neked külön programot, vagy magadtól generáltad?
  • gulyasandras #1
    Mint Will Smith: termeli a pénzt, de m ivel a filmjei nézhetetlenek, 10 év múlva már senki sem emlékszik rá.