Szekeres Viktor

2014-re halasztották a 300 folytatásának premierjét

Olyan sokáig nem érkezett meg a 300 második részének az előzetese, hogy egyesek már biztosak voltak benne, hogy a filmet nem láthatjuk idén. Nekik volt igazuk.

Többször írtuk már korábbi híreinkben, hogy a 300 folytatásának, a 300: Rise of an Empire-nek elég sokat késik az első előzetese, hovatovább ez a film maradt az egyetlen, mely a nyári premierek közül nem kapott még trailert. Nem véletlen, hogy egyre többen suttogtak arról, hogy a Warner Bros. Pictures esetleg el fogja halasztani a képregény-mozi bemutatóját, s tegnap kiderült, hogy valóban ez a helyzet.

A stúdió bejelentette, hogy a 300 folytatásának eredetileg augusztus elejére tervezett premierjét március hetedikére halasztja. Az efféle lépés általában nem sok jóval kecsegtet, de idén a G.I. Joe második részénél mondhatni bevált, s azt sem szabad elfeledni, hogy 2007-ben az első epizód is márciusi film volt. E lépésnek egy sajnálatos mellékhatása, hogy az eredetileg erre a dátumra kiírt All You Need Is Kill című időutazós Tom Cruise-scifi bemutatóját is csúsztatni kényszerült a stúdió, a filmet 2014. június hatodikától nézhetjük meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!