Ötvös Tibor

Elbukott az Ecco the Dolphin folytatása

Elbukott az Ecco the Dolphin folytatásának szánt Big Blue Kickstarter projekt.

Nem sikerült összeszedni a 650 ezres összeget a The Big Blue címet kapott projektnek, mely a sikeres Ecco the Dolphin folytatása lett volna. Ed Annunziata közleménye szerint mindössze 55.764 dollár folyt be az adományokból, ami nem teszi lehetővé a játék elkészítését.

"Teljesen biztos vagyok abban, hogy ha ki lehetne próbálni a játékot, mindenki szembesülne azzal, hogy milyen egyedi és gyönyörű is az" - áll Ed Kickstarteren megjelent közleményében. "Ezután a legtöbben nem gondolkodnának azon, hogy támogassák-e a fejlesztését."

Épp ezért nekifogtak a Little Blue fejlesztésének az összegyűjtött pénzből, mely igazából a mézesmadzag lesz a The Big Blue-hoz. Ebben szintén egy delfin lesz a főszereplő, de más tengeri lények is megjelennek - bár közel sem olyan sokan, mint az eredeti tervek szerint. A megjelenésről még nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #9
    Azért mai technológiával egy teljesen bejárható tenger nem lenne rossz. Jó persze most a delfin lehetne tengeralattjáró is vagy akármi, nem azon kell fenn akadni.
  • oreal #8
    - "ki a picsát érdekel egy buzi delfin" - Mondjuk azt a par millio embert akik a Sega Genesis ota megvettek magat a jatekot.Sega-ra az eladasok meg a Sonic the Hedgehog-ot is uberelte'k.
  • Tinman #7
    "ki a picsát érdekel egy buzi delfin," - írtad.

    Akkor bölcs dolog lett volna kiegészíteni azt a hsz-ed a #6-os második mondatával, hogy NEKED nem jött be.
  • Zero 7th #6
    Ezt nem is vitattam. Attól még a témájától szivárványszínűt okádok.
  • Tinman #5
    Az Ecco the Dolphin sikeres lett... anno artban, technoban, hangulatban meg amúgy minden téren is abs. minőséget képviselt.

    Szóval, ez a kocsma-styleban előadott véleményed nem helytálló.
  • Zero 7th #4
    Amikor új volt, akkor sem értettem, hogy ki a picsát érdekel egy buzi delfin, nem lepődtem meg rajta, hogy 20 év elteltével még mindig nem érdekel kutyát se...
  • HiddenTruth #3
    Az Ecco sorozat egy nagyon kellemes, magyar fejlesztésű akció-kaland játék volt amiben űrlények ellen kellett megvívni a végső csatát - ezt szerintem kevesen tudják. Egyébként Dreamcast-re és PS2-re is jött ki folytatás:
    Ecco the Dolphin: Defender of the Future
  • grebber #2
    Akkor csak szimplán a kutyát se érdekelte a téma.
  • Tinman #1
    Ki lehetett próbálni csak szólók!

    Unity telepítés kell hozzá.