Ötvös Tibor

Hivatalosan is leleplezték a Flashback HD-t


Korábban már láthattunk egy képet a kultikus Flashback készülő feldolgozásából, melyet akkor azonban még nem ismertek el hivatalosan.

A mai napon viszont hivatalosan is bejelentették az alkotást, mely a Flashback HD címet kapta és az eredeti megjelenésének huszadik évfordulójának alkalmából készítik el az eredetit is összekalapáló fejlesztők. A mai kornak megfelelően HD és választható 3D grafikával bír majd a program.


A történet főszereplője ismét Conrad lesz, aki a Morphok invázióját kell, hogy megakadályozza. A remake követi az 1992-es előd játékmenetét, ám azért találkozunk majd újdonságokkal is. Lesznek új szereplők és pályaszakaszok is. A megjelenés a trailer szerint hamarosan esedékessé válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr. Perfect #4
    ki is jött az új verzió.. esetleg valaki próbálta már?
  • narumon #3
    PC-re 93-ban. Ahhoz pont időben vannak.
  • Zocsi #2
    "Delfinék" anno stílust teremtettek a platform játékok között a rotoszkópos vektoros grafikával még az Antoher World-nél, melyet egy év múlva újra használtak a Flashback-nél. Nagyon hangulatos volt. Viszont kissé elszomorító azt látni, hogy ugyanazt a megvalósítást erőltetik megint (gyk. csináltak még egy oldalnézetes platformot), holott számos egyéb módon is meg lehetett volna fogalmazni a Flashback világát. Ez így uncsi.
  • Molnibalage #1
    A Flashback 1992-ben jelent meg. Kicsit lekéstek a 20 éves évfordulóról... Ettől függetlenül jópofa remake lehet.