Szekeres Viktor

Váratlan meglepetés az amerikai mozikban

Egy meglehetősen szokványos thriller remek teljesítménye okozott meglepetést az amerikai mozikban. A The Call így talán még hozzánk is el fog jutni, bár itthon botorság lenne sikert remélni a filmtől.

Az nem okozott meglepetést Amerikában, hogy a mostani hétvégén is az Óz, a hatalmas hozta a legtöbb bevételt, s az sem megdöbbentő, hogy a The Incredible Burt Wonderstone című bűvészes komédia Steve Carell és Jim Carrey (no meg Steve Busceni és Olivia Wilde) főszereplésével leszerepelt. Az viszont annál nagyobb visszhangot válthat ki az elemzők körében, hogy a The Call című Halle Berry-thriller milyen jó eredménnyel debütált.


A The Call ugyanis a hétvége második legnézettebb filmje volt Amerikában, 6,2 millió dolláros pénteki teljesítménye 17 milliós nyitóhétvégét jelent a becslések szerint. A film szereplése nem csak azért nagy meglepetés, mert már az előzeteséből is látszik, hogy semmi újítást nem tartalmaz, s a története is meglehetősen hasonlít egy majd tíz éves filmére. Hanem azért is, mert a Sony stúdió alig két hónapja jelentette be a film premierjét, vagyis alig jutott idő a reklámozására. És mégis. (Arról nem is beszélve, hogy Halle Berry saját filmje tíz éve nyitott ilyen erősen. Akkor a Gothikát adta el a színésznő neve.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #1
    Már láttam ezt a filmet, csak abban egy fickó volt a főszereplő. Az is egy csajt akar megmenteni aki folyton telefonál neki.