Szekeres Viktor

Két alapszereplő eltűnik a Barátok köztből

Mostanában hol eltűnnek, hol visszaérkeznek a Barátok közt szereplői Magyarország egyik legnépszerűbb szappanoperájába. Ezúttal Kinga és Szabi karaktere fog eltűnni a szériából.

A Barátok közt hatalmas rajongótábora már megszokhatta, hogy elég dinamikusan változik a szappanopera szereplőgárdája. Hol kreatív okok miatt tűnik el vagy érkezik valaki, máskor pedig a való életben történt dolgok befolyásolják a történetet. Így eshetett meg, hogy például a Vili bácsit alakító Várkonyi András műtétje miatt ideglenesen kénytelen volt szüneteltetni szereplését a szériába, de ő a napokban ismét elkezdett dolgozni.

Ezúttal a Kingát alakító Som-Balogh Edina fog eltűnni március 18-től, hiszen ő gyermekáldás elé néz. Távozása természetesen csak ideiglenes lesz, ő még visszatér a sorozatba. Ugyancsak eltűnik a Fekete Szabolcsot alakító Bozsek Márk - őt dramaturgiai okokból írják ki a szappanból, utoljára március 14-én lesz látható, de a Szabi-rajongóknak sem kell falnak menniük, hiszen kedvencük vissza fog térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!