Szekeres Viktor

Megvan az év első 100 milliós filmje

Hiába lesújtóak a kritikák, a közönség szereti a Személyiségtolvajt és jó hírét viszi. Annak köszönhetően, hogy a nézettség lassan csökken, a film Amerikában napokon belül eléri a 100 milliós bevételi határt.

Hétvégén Amerikában ismét a nálunk csütörtökön bemutatásra került Személyiségtolvaj (Identity Thief) volt a legnézettebb film a mozikban. A komédia az első becslések szerint péntektől vasárnapig 14 millió dollár bevételt hozott, amivel már 93,6 millió dollárra nőtt az amerikai összbevétele. Mindez azt is jelenti, hogy szerdára vagy csütörtökre a film idén elsőként eléri a 100 millió dolláros bevételi határt Amerikában.

** Érdekesség, hogy a Személyiségtolvaj, melynek egyébként már tervezik a folytatását, úgy szerezte meg az első helyet, hogy az azt megelőző hétvégén az elsőről a második helyre csúszott le. Azonban a Die Hard 5 Bruce Willisszel akkorát zuhant, hogy esélye nem volt megtartani a jó pozíciót. A második helyet egyébként Dwayne Johnson akciózása, a Csapda (Snitch) szerezte meg 13 millió dollárral, ami azt is jelenti, hogy az egykori The Rock könnyedén pipálta le jegyeladás tekintetében nemrég saját akciófilmmel jelentkező pályatársait, Stathamet, Stallonét és Schwarzeneggert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!