Szekeres Viktor

Valaki elhalálozik A csodálatos pókember 2-ben

Nemsokára megjelenhetnek az első normális képek A csodálatos pókember 2 forgatásáról, hiszen a képregényfilm készítői a mai napon egy temetőben vettek fel jeleneteket.

Jelen pillanatban is tart A csodálatos pókember második részének forgatása New York City városában, s még mindig nem árasztották el annyira a netet a munkálatokról készült képek, így feltételezhetjük, hogy a filmesek inkább stúdióban dolgoznak. De nemsokára mindenképp ki fognak merészkedni a négy fal közül, hiszen az On Location Vacations arról adott hírt, hogy február 14-én, azaz a mai napon a stáb egy temetőben forgat, illetve fog forgatni.

Erre a forgatásra a környékre kitűzött tájékoztatók szerint a Queensben található luteránus temetőben fog sor kerülni február 14-én. A helyszíni filmforgatásokkal foglalkozó honlap még decemberben adott hírt arról, hogy egy forgatáshoz 18-70 éves férfiakat és nőket keresnek, akiknek statisztaként gyászoló barátokat és hozzátartozókat kell alakítaniuk. Ez a felhívás tehát nagy valószínűséggel A csodálatos pókember 2-höz készült - most már csak az a kérdés, hogy ki fog meghalni, akinek a temetése fontos lehet a történet szempontjából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #6
    Igazából egy elmélet szerint Peter ölte meg Gwent... A csaj elkezd zuhanni (szokásos felállás, gonosz csávó fogvatartja) egy hídról, Pókember utána küld egy nyaláb hálót és van egy SNAP! "hang" a képregényben, ami akár igeként is felfogható arról mi történt a nyakával... A lényeg az hogy amikor felhúzza, a csaj már halott. Valószínűleg a gyors sebességváltozást nem bírta a nyaka.
  • xido #5
    Hát csúnyának tartanám,ha Electro-ra írnák ezt a szerepet..mert akkor nem ártana megtudnia Peter titkát és emiatt zsarolnia Gwen-nel....
  • Zombee #4
    Elég közismert... a képregényt ismerők körében. A Pókember filmeket viszont pont ők nem nézik, mert kevés köze van hozzá, ráadásul a Sony sem olyan minőségen dolgozza fel a képregényt, ahogyan a Marvel. Nyilván a Marvel is a kommersz piacra dolgozik, de ők azért ügyelnek a minőségre is.
  • Laza #3
    Valaki meg fog halni egy filmben? Ne máár ... olyan tuti nincs .......
  • cstommy #2
    Nem lennék meglepve
  • Gábor3 #1
    Csak nehogy végül SPOILER Electro ölje meg Gwen-t... SPOILER VÉGE