Szekeres Viktor

Új főgonosz került be A csodálatos pókember 2-be

Bár már csak napok választják el A csodálatos pókember 2 stábját a forgatás megkezdéséről, a casting folyamat még mindig tart, s két újabb színész csatlakozhat a folytatáshoz.

Nemsokára kezdődik New York City-ben A csodálatos pókember második részének a forgatása, azonban Marc Webb filmjének még mindig nem teljes a szereplőgárdája. Erre abból lehet következtetni, hogy a Heat Vision értesülései szerint a készítők tárgyalásokat folytatnak Paul Giamattival, hogy vállalja el Rhino szerepét a 2014. május másodikán bemutatásra kerülő filmben. (Sőt, a hírek szerint Felicity Jones is leszerződhet a második részhez, de az ő szerepéről nem került ki információ.)


Rhino karakterét a hazai képregény-olvasók is ismerhetik. A debütálására 1966-ban került sor a The Amazing Spider-Man 41. számában, alteregója Aleksei Mikhailovich Sytsevich (Alekszej Mihajlovics Szisztevics), aki egy piti bűnöző volt, azonban egy kísérlet hatására bőrén egy szinte megsemmisíthetetlen polimer képződött, mely megállíthatatlanná tette őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paraszgyerek #3
    Állítólag bajsza is lesz:
    A csudálatos pauk-embör
  • endrev #2
    Ő egy nagyszerű színész! :)
  • xido #1
    Ráadásul Rhino már "szerepelt" is a film történetét tovább görgető játék elején egy cameo erejéig az Oscorp laborban..ha jól emlékszem..