Szekeres Viktor

Túl erőszakos az új, amerikai sikersorozat?

Sikeresen indult el Kevin Bacon tévésorozata, a The Following, azonban páran máris felemelték a hangjukat azzal kapcsolatban, hogy a széria igencsak erőszakos.

Amerikában múlt héten mutatták be a hozzánk nemsokára az RTL Klubra érkező The Following című krimisorozatot, melynek főszereplője Kevin Bacon. Az ottani közönség egyelőre nagyszerűen fogadta a szériát, hiszen nem elég, hogy 10 millió nézőjével az első rész az egyik legnézettebb hétfő sorozatnak bizonyult, a folytatásra alig csökkent a nézőszám, ami mindenképp kedvező hosszútávú esélyeket vetít előre.


Ráadásul egyelőre még annak sincs hatása a nézettségre, hogy a közelmúltban Amerikában történt erőszakos bűncselekményeket követően több újságíró és egy-két szervezet is arról beszélt, hogy a The Following túlságosan véres és erőszakos. A tervek szerint az első szezon 15 részből fog állni és siker esetén a folytatás, a második évad ugyanígy szezon közben kezdődne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #3
    Vajon a Spartacus sorozatról halottak már hangjukat felemelők?
  • Imre84 #2
    Kedvet kaptam hozzá, lehet, hogy bepróbálom.

    Off:

    Szerintem a történelem során a nagyhatalmak mindig is kihasználták az erejüket, és ez így is lesz mindig. Persze lehet őket szidni, de bármelyik másik nép birodalma így tenne. Viszont az eddigi birodalmak közül messze az USA a leghumánusabb. Hozzátenném nem vagyok USA fun, csak így látom.
  • Wittgen #1
    Az idióták inkább azzal foglalkoznának, hogy a drágalátos usa kormányuk által kirobbantott háborúk a VALÓSÁGBAN mennyire erőszakosak és hány halottat követelnek minden oldalról - főleg ártatlanokét.