Szekeres Viktor

Jim Carrey vagy Adam Sandler az új Marvel-moziban?

Nagyszájú komikust akar megnyerni a Marvel Studios egyik soron következő filmjének, a Guardians of the Galaxy egyik főbb szerepére. Első körben Adam Sandler és Jim Carrey jött szóba.

Mostanában a Marvel szuperhős mozijairól még a hivatalos hírek kikerülése előtt mindig a Latino Review adott hírt - például ők írták meg először, hogy a stúdió új szuperhős-csapata a Guardians of the Galaxy lesz. A lap ezúttal arról számolt be, hogy a Marvel Adam Sandler, illetve Jim Carrey munkarendje iránt érdeklődik, mondván szerepeltetni akarnak egy neves komikust is a filmben. Arról persze egyelőre nincs hír, hogy melyik karaktert alakíthatná Sandler vagy Carrey, de szinte biztosra lehet venni, hogy Rocket Raccoont, a nagyszájú mosómedvét.


A Latin Review egyébként arról is beszámolt, hogy Star Lord karakterére az eddig kikerült nevek mellett még Wes Bentley, Chris Lowell és Cam Gigandet is pályázik. A két említett szuperhős mellett egyébként még Drax the Destroyer, Groot és Gamora tagja a csapatnak. A filmet James Gunn, a remek Super rendezője fogja készíteni, a premierre 2014. augusztus elsején fog sor kerülni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #9
    (De tiszteletben tartom ha neked tetszik, legalábbis erre utal az első kommentre adott válaszod.)
  • Etinger #8
    Carreynek van egy arca, karaktere, jellegzetessége. Sandler amolyan színtelen-szagtalan színész számomra (is). A másik, hogy Carrey ha vígjáték, akkor a végletekig elmegy a hülyeségben és nem érzem azt, hogy komolyan akarná venni magát, ezzel szemben Sandler filmjeibe mindig próbálnak valamiféle komolyságot erőltetni, ami szinte fáj.

    Iszonyat nehéz objektíven beszélni amúgy Sandlerről, nekem nem is megy. De azért a legtöbb, intelligensebb ember érzi, hogy ha régebben humoros is volt, mára nagyon gyenge, és - hangsúlyozom: szerintem - nem vicces.

    Ebből kiindulva meg jogos az első komment ironikussága (inkább az, mint trollkodás).
  • zetortraktor #7
    A foglalkozás nem ízlés kérdése. :) Ő eleve komédiaíróként és Saturday Night Live-osként indult (ahogy Jim Carrey is, meg sokan mások), ergó komikus. Ahhoz nem kell viccesnek tartani őt, hogy az legyen. Más meg Carrey-t nem találja viccesnek. Ráadásul ő sokkal több drámaibb szerepben tűnt fel, mégis komikus.
  • Etinger #6
    Nem annyira, nevesnek neves, csak nem éppen komikus. Na jó, elfogadom, valakinek tetszhet. De mélyrepülés amit csinál. Anno volt 1-2 elfogadható fimje (50 első randi még egészen tetszett). De mostanság iszonyatosan gyenge filmjei vannak.

    Amúgy meg ez a mosómedvés dolog olyan, hát... :(
  • zetortraktor #5
    Az irónia az én kommentemben volt. Ő csak troll.
  • nessboth #4
    Szerintem meg inkább ironikus. És jogos, mikor is csinált utóljára jó filmet Herr Sandler?
  • AZUL #3
    inkább ostoba...
  • zetortraktor #2
    Google? Ott van előtted az egész net, ennyire ne legyél már béna.
  • Jagdgeschwader #1
    Adam Sandler mióta neves komikus?