Szekeres Viktor

2013-ban érkezik a Top Gun 3D

Nemsokára megvásárolható lesz a boltokban a Top Gun 3D-s Blu-ray kiadása, s már tervezik a mozifilm folytatását is, de előtte IMAX-mozikban meg is nézhetjük Tom Cruise klasszikusát.

Február nyolcadikán pár kiválasztott IMAX-filmszínházban, limitált kópiaszám mellett a Paramount Pictures ismét bemutatja moziban 1986-os klasszikusát, a Top Gunt. A stúdió ráadásul nem csak IMAX-remastert készített, hanem 3D-sre is átkonvertálta a Tom Cruise, Val Kilmer, Kelly McGillis, Anthony Edwards és Meg Ryan főszereplésével készült filmet, így sokan nem elég, hogy életükben először láthatjuk a vásznon a Top Gunt, de még térhatásban is megfigyelhetik, hogy miképpen szeli a levegőt Maverick és Iceman.

A tervek szerint 6 napig tartó mozis vetítések apropója a nemsokára megjelenő Blu-ray kiadás promózása (is) lenne. A Tony Scott által rendezett, Jerry Bruckheimer produceri bábáskodása mellett készített Top Gun 1986-ban döbbenetesen sikert aratott, mind Amerikában, mind a világ többi részén 177 millió dollárt bevételezett, ami mai viszonyok között több mint a dupláját érné.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #2
    Szerintem pedig egyáltalán nem látványos film. Még csak nem is a látvány volt a lényeg abban a filmben. Egyik régi kedvencem a TopGun, de a 3D-s konverzió oltári nagy baromság.
  • Zombee #1
    Értem én, hogy a Top Gun egy látványos akciófilm, de az elkészítésekor 3D-s szempontokat aligha vettek figyelembe, ritka értelmetlen konverzió lesz ez.