Szekeres Viktor

Megérkezett Will Smith 3000-ben játszódó scifijének első előzetese

Az egykor sokak szerint zseniális filmeket készítő M. Night Shyamalan neve mostanság inkább derültséget kelt, ha rendezőkét emlegetik. Talán A Föld után premierjével ismét az élvonalba tud kerülni.

Nem lehet azt mondani, hogy az elmúlt napokban Hollywood ne kényeztetné el előzetesekkel a scifi műfajának rajongóit. Láthattuk a Sötétségben - Star Trek első trailerét, megbabonáztak minket a Feledés képsorai, most pedig M. Night Shyamalan nyárra belőtt filmjébe is belenézhetünk. Az After Earth premierjére jelen állás szerint június hetedikén fog sor kerülni Amerikában, főszereplője pedig Will Smith és Jaden Smith lesz.


Nálunk A Föld után címmel elvileg már június hatodikától meg lehet nézni a scifit az Intercom forgalmazásában, de persze ez az időpont is csak tájékoztató jellegű, hiszen változások, főleg csúszások bármikor előfordulhatnak. A nagy kérdés, hogy Shyalan tudja-e feledtetni A Föld utánnal Az utolsó léghajlító minőségét - az animációs sorozat alapján készített film ugyan sokkal jobban szerepelt a mozikban, mint ahogy azt várták volna sokan, de a 150 millió dolláros költségvetés fényében a majdnem 132 millió dollárnyi amerikai bevétel nem tűnik soknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #7
    Legenda vagyok 2 mégis hogyan? Megölte magát egy gránáttal. A langyi amerikai nézőkne szóló befejezés kuka. Hála az égnek moziban én nem az elcseszett befejezésest láttam. Meghalt, kész vége. Az úgy kerek.
  • alien47 #6
    "június hatodikától meg lehet nézni a scifit" Mégis hogyan?
    December 21 én vége a világnak :) Szóval nem lesz premier...hahaha

    Remélem azért nem arról fog szólni a film, hogy a sérült W. S utasítgaja bluetooth -n keresztül a fiát, hogy az mit csináljon :)

  • Wittgen #5
    Pedig tényleg kár lenne folytatni. Az életben maradt téma oltári nagy baromság, mert így hülyeség és megöli a film legjobb részét, valamint az előzményt már nem lehet legendának hívni, max egy Vírus 2-nek.
  • Narxis #4
    Dehogy kár, 2 jó folytatást is felvázoltak. Az egyik szerint túlélte valahogy a másik pedig előzmény lenne. Én is jobban várnám azt mint ezt. Ebben a trailerben sok érdekes nincs, kicsit látványos nekem mert tetszik a környezet de kb. ennyi.
  • immovable #3
    Gyenge.
  • AZUL #2
    hát azt kár folytatni... egyrészt a befejezése szerint, másrészt mert elég kerek volt így is...
  • akyyy #1
    és a legenda vagyok 2-vel mi lesz?:(