Szekeres Viktor

Itt van Tom Cruise tavaszi látványscifijének, a Feledésnek az előzetese

Hivatalosan csak vasárnap kerül fel a netre Tom Cruise tavaszi scifijének, az Oblivionnak az első előzetese, de egy külföldi verzió már szombaton kiszivárgott véletlenül.

A jövő évben nem egy stúdió tervezi sztárokkal vagy sztárok nélkül nagyköltségvetésű scifik premierjét. A Universal legjobban az Amerikában április 12-én bemutatásra kerülő Feledésben (Oblivion) bízik, többek között azért, mert főszereplője Tom Cruise. (Mellette olyan színészek fognak szerepelni a filmben, mint Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Nikolaj Coster-Waldau, Zoe Bell és Melissa Leo.) A rendező pedig nem más lesz, mint a TRON: Örökséget is jegyző Joseph Kosinski, aki kivételesen nem tűnik rossz választásnak, hiszen a film alapját képező képregényt is ő jegyezte.


A fenti előzetes, mint az a feliratozásból is kiderül, nemzetközi forrásból került fel a netre, így nem biztos, hogy ugyanaz, mint amit vasárnapra ígért a gyártó stúdió, de valószínűsíthető, hogy csak egyféle bemutatkozó trailer készült. (A Universal el is kezdte töröltetni a videót a YouTube-ról, de persze másik száz videómegosztón továbbra is megtalálhatóak a képsorok. A film hájpját egyébként a konkurencia is elismeri, s láthatóan a többi stúdió tart is a scifitől, hiszen az április 12-i IMAX-vetítéseket követő széleskörű bemutatóra április 19-én fog sor kerülni Amerikában, s erre az időpontra egyelőre még nincs másik film "előjegyezve". (Ennek megfelelően a magyar premierre is április 18-án fog sor kerülni.) ** ** Frissítés: azóta már megérkezett a "tiszta" trailer is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #3
    bevallom, minden nyelvtudásom ellenére sem voltam képes kivenni, hogy pontosan miről is szól ez...de mindegy, sci-fi, úgyhogy jöhet :D
  • Sir Quno Jedi #2
    Kábé így kell kinléznie egy scifi-nek a mai technikával megvalósítva.
  • csabipapo #1
    Háát, látványos lesz az szent. Viszont csak engem emlékeztet néhány látványelem a Lakott sziget nevű orosz scifi-re?