Szekeres Viktor

Jövőre kezdődik az ARGO 2 forgatása

Árpa Attila első mozifilmje, az ARGO már-már kultstátuszt vívott ki idehaza, így nem csoda, hogy sokan kíváncsiak a folytatásra, mely úgy néz ki, hogy jövőre készülhet el.

Árpa Attila az ARGO 2 Facebook oldalán jelentette be, hogy csúszik népszerű filmje folytatásának forgatáskezdése. A rendező azzal magyarázza a csúszást, hogy kénytelenek voltak átdolgozni a már kész forgatókönyvet, aminek nem csak az volt az oka, hogy nem érezték igazán jónak, hanem bizonyos jogi akadályok is adódtak. A történetről egyelőre természetesen semmit sem lehet tudni, az viszont biztosra vehető, hogy a főbb szereplők visszatérnek.

Korábban arról volt szó egyébként, hogy az ARGO 2-t különleges pénzügyi konstrukcióban valósítják meg, támogatók, szponzorok és rajongók anyagi forrásainak bevonásával. Erre azonban végül nem kerülhetett sor, mert kiderült, hogy ezek a források igencsak szűkösek lennének. A jövőre kezdődő forgatást azonban támogatni fogja a Nemzeti Filmalap, így láthatóan minden akadály elhárult a munkálatok megkezdése elől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #2
    Szerintem kurva jó film volt, jó lenne egy hasonló második rész.
  • koschwarz #1
    majdnem kultstátuszt? miért? végig sem bírtam nézni...legfeljebb annak lehet kult, aki nem látott egyetlen tarantino vagy guy richie filmet.