Szekeres Viktor

Bejelentették Sylvester Stallone következő filmjét

Schwarzeneggerrel készített közös filmje után, de még a Robert De Niro közreműködésével nemsokára forgatásra kerülő komédiája előtt, Sylvester Stallone egy független filmben is dolgozott.

A Variety arról adott hírt, hogy Sylvester Stallone következő filmje a Reach Me című független dráma lesz. A filmet John Herzfeld fogja írni és rendezni, akinek a nevéhez olyan munkák köthetők, mint a Két nap a völgyben, a 15 perc hírnév vagy a Bobby Z élete és halála - sőt, a The Expendables - A feláldozhatókhoz készült dokumentumfilmet is ő készítette. Herzfeldet azonban szorosabb kötelék is fűzi Stallonéhez, hiszen ő is szerepelt az 1986-os Kobrában, ahol Chót alakította.

Mivel baráti szívességről van szó, így nem meglepő, hogy Sylvester Stallone nem főszereplője lesz a Reach Me-nek, s ennek tudható be az is, hogy a színész az elmúlt napokban már le is tudta a nagyjából egy hetes forgatást. A filmben rajta kívül még szerepelni fog Nelly, Omari Hardwick, Elizabeth Henstridge, Danny Aiello és Rebekah Chaney. A történet pár emberről fog szólni, akik valamiképpen kapcsolatba kerülnek egy egykori fociedző által írt önsegítő könyvvel.

Stallone következő filmje tavasszal a Bullet To The Head lesz, majd ősszel a The Tombot láthatjuk tőle. Nemsokára pedig a Grudge Match című bokszoló komédián kezd el dolgozni, melyben partnere Robert De Niro lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!