Szekeres Viktor

2013 nagy scifi sikere lehet A burok - itt a teljes előzetes

Ha csak az Alkonyat-rajongók fele elzarándokol a legújabb Stephenie Meyer-regény filmes adaptációját megnézni, akkor A burok a 2013-as év egyik nagy sikere lehet.

Az Open Road Films bemutatta A burok (The Host) című scifi legújabb előzetesét, mely jóval bőbeszédűbb, mint a filmhez készült előző videó. Az Amerikában március 29-én bemutatásra kerülő scifi főszereplője Saoirse Ronan lesz, partnerei a filmben pedig többek között Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt és Frances Fisher. A sikergyanút pedig ahhoz lehet kötni, hogy A burok az Alkonyat írójának, Stephenie Meyernek könyve alapján készül - a nagy kérdés, hogy a vámpíros történetért rajongókat mennyire fogja érdekelni a scifi, illetve, hogy a scifi-rajongókat mennyire fogja lázba hozni egy Meyer-adaptáció.


Ha az írónő neve elriaszt valakit, akkor érdemes még egy pillantást vetni a rendező nevére is, aki nem más lesz, mint Andrew Niccol, aki már korábban is írt és rendezett scifit, a Gattacát és a Lopott időt, de többek között a kultikus Fegyvernepper is az ő nevéhez fűzhető - s ha mindez nem lenne elég, akkor a Truman Show forgatókönyvét is ő írta. A burok története egy testrablós, idegeninváziós sztori, ahol a támadók láthatatlanok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #8
    Juj ez nagyon rossz. Ahogy elkezdődött a trailer már rossz érzésem volt, de amikor megszólalt a csaj, hogy "This the beginning of a love story"... boaaa. Nem magával a szerelmes történettel van gond, ott van pl a Cloud Atlas és semmi gond nincs vele. De ez...
  • csabipapo #7
    Egy sz*r. Erre mást nem lehet mondani az ötlet orbitális baromság, az a szerencséje,hogy sci-fi címen sok mindent ellehet adni.
    Ennek a nőnek vki megmondhatná, hogy légy szíves hagyja abba az írást,mert ez már gáz.
  • Zombee #6
    De, rossznak tűnik. Iszonyat fos sztori.
  • Nailyenugysincs #5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elkezdtem olvasni de nem fejeztem be. kb olyanról szól h idegen "lelkek" vándorolnak egyik testből a másikba. ez lehet növény állat ember bármi. de itt is közbejön a szerelmes hülyeség mert az emberi gazdatest amelyikbe belemegy az egyik idegen túl erős és nem lehet csak úgy irányítani. a végén együtt megkeresik az ember csávóját.
  • god25 #4
    Csak ne legyen olyan nyálas lóf@sz, mint az Alkonyat.
  • bmw #3
    Csopogos fos lesz mint az Alkonyat...
  • AZUL #2
    minden esetre mérföldekkel jobbnak tűnik mint az alkonytakony széria...
  • brueni #1
    nem tűnik rossznak...