Szekeres Viktor

A Transformers 4 négy évvel a harmadik rész után játszódik

Messze még a Transformers negyedik részének mozis premierje, de az elmúlt hetekben egyre több információ került napvilágra a filmről, melyet tavasszal kezd el forgatni Michael Bay.

Alig pár nappal Mark Wahlberg hivatalos leszerződését követően Michael Bay ismét elhintett némi információmorzsát a negyedik Transformers-mozifilmmel kapcsolatban - ezúttal azonban nem saját honlapján, hanem a TMZ-n keresztül. A rajongókat talán legjobb érdeklő információ az, hogy a Transformers 4 története a harmadik rész után négy esztendővel fog játszódni.


A rendező mindehhez még azt tette hozzá, hogy lesz némi kapcsolat az első trilógiával, illetve a Dark Side of The Moonnal, azonban a Transformers 4 egy teljesen új irányba fog elindulni, ami egyébként meglehetősen természetes tovagörgetését fogja jelenteni az eddigi eseményeknek. Legalábbis Bay így tartja, s azt ígéri, hogy sok olyan dolgot fognak véghez vinni és megmutatni, amik újszerűvé fogják tenni a Transformers-sorozat negyedik epizódját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A6 Intruder #6
    Mik azok a reptoidok?
  • jawarider2 #5
    És a dicső amerikai katonák egy csoportja megint megmentik a világot felhasználva pl. az iraki tapasztalataikat...

    Látványra jó de már unom.
  • Jrex #4
    Dinobotokat! :D
  • Narxis #3
    Vagy mindkettő.
  • AZUL #2
    vagy mennek a világűrbe csatázni...
  • alien47 #1
    "sok olyan dolgot fognak véghez vinni és megmutatni, amik újszerűvé fogják tenni a Transformers-sorozat negyedik epizódját." Ebben már szerepelni fognak a reptoidok is!