Szekeres Viktor

Elkészül a harmadik NCIS-sorozat

A JAG-ből készült NCIS, s annak testvérsorozata, az NCIS: Los Angeles után újabb NCIS-széria érkezhet tavasszal. Üröm az örömben, hogy a legújabb NCIS alcíme nem egy városnév lesz.

Amerikában a jelenleg a 10. évadában járó NCIS a legnézettebb tévésorozat, hetente 18-20 millióan kísérik figyelemmel a szériát. Itthon már leszorult az élről a sorozat, pedig egy ideig nálunk is a legjobb volt - manapság már csak a TV2-n számít a műfajban a legnézettebbnek. És mivel a nézők ennyire kedvelik az eredeti sorozatot, a CBS csatorna úgy döntött, hogy készít hozzá egy újabb spinoffot, azaz testvérszériát.

Az NCIS egyik epizódjaként induló NCIS: Los Angeles startjához hasonlóan az új NCIS is dupla epizódként fog indulni, azonban nem az anyasorozatban, hanem az LL Cool J és Chris O'Donnell neve által fémjelzett Los Angelesi szériában. Kedvező visszajelzések és jó nézettség esetén pedig minden bizonnyal 2013. őszén már be is mutatkozhat az egyelőre cím nélküli spinoff, melyről jelenleg annyit lehet tudni, hogy egy olyan ügynökség munkájában enged számunkra bepillantást, melynek tagjai nyomozásaik közben az országot járják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Te fikáztál, nem voltál konstruktív. Ha neked ez a sokadik, akkor lehet, hogy valakinek ez az első. És máris megkaptad a választ. Nem mindenki néz annyi nyomozós sorozatot, mint te.
  • Nebojsa1982 #3
    Mesélje már el valaki nekem kérem, hogy mitől jók ezek az NCIS sorozatok ? Többször is nekifogtam, megnéztem pár részt... Nagy nulla az egész. Unalmas, giccses, sokadik nyomozós sorozat. Nem tudja az embert lekötni. A CSI is csak körbe körbe forog, ismétli önmagát. A JAG is nagy giccsparádé volt már. De ez a ÉN véleményem, konstruktív magyarázatot kérek, a fikázást nem kérem :)
  • Wittgen #2
    Én szeretem az NCIS sorozatokat, bár az alap már kezd kicsit lapos lenni. Az LA az nagyon bejön, bírom, hogy sok akció van benne, meg laza karakterek, jó poénok. Látszik rajtuk, hogy forgatáskor is jól szórakozhatnak (gondolom magánéletben is hasonló jó fejek a szereplők).
  • bmw #1
    Mar a L.A sem jott be annyira mint az alap...