Szekeres Viktor

Folytatódott Denzel Washington hihetetlen sorozata

Nincs is talán még egy olyan színész Hollywoodban, aki annyira megbízhatóan teljesítene bevételek tekintetében, mint Denzel Washington. A színész sorozata ezúttal sem szakad meg.

Pedig minden jel arra mutatott, hogy idén meg fog szakadni Denzel Washington hihetetlen mozis szériája. A színész ugyanis az 1999-es A csontember óta mind a 14 közönségfilmjét képes volt minimum 16 millió dollárral megnyitni. Főszerepei általában 20 millió dollár körüli hétvégével debütáltak az amerikai mozikban, igaz a Védhetetlen 40 millióval nyitott. Azonban a hivatalos hatai premierdátummal még nem rendelkező Flight esetében úgy tűnt, hogy ez nem fog menni, mivel a Paramount mindössze 1884 moziban mutatta be a filmet, pedig a színész előző hat nagy filmje 3000-es moziszám fölötti premiert kapott.


Nem is csoda, hogy stúdió mindössze 12,5 milliós nyitányt várt a filmtől, amit egyébként a 12 év után az élőszereplős mozikhoz visszatérő Robert Zemeckis rendezett. Nos, Washington rajongótábora ismét bizonyított, és a 31 millió dollárból forgatott film három nap alatt 25 millió dollár bevételt termelt, amivel az amerikai toplista 2. helyén debütált, vásznanként bevétel átlagában még az első helyen nyitó Rontó Ralph-ot is megelőzve, mely film egyébként 3752 moziban 49 millió dollár bevételt hozott - 165 milliós költségvetésből.

Washington következő filmje a 2 Guns lesz Mark Wahlberggel, augusztusban, ezt pedig 2014. áprilisában a The Equalizer című tévésorozat-feldolgozás fogja követni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • k0trapali #1
    Azt hittem Denzel valami sorozatban játszik vagy sorozata van és nem kaszálták el...