Szekeres Viktor

Megvan A csodálatos pókember 2 főgonosza

Minden jel arra mutat, hogy Jamie Foxx szerepelni fog a következő Pókember-mozifilmben, ráadásul egy főgonoszt játszhat el, akiről egyre többen tudni vélik, hogy Electro lesz.

A Variety információi szerint Jamie Foxx fogja kapni A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) egyik főszerepét, mely minden bizonnyal az egyik főgonosz alakítását fogja jelenteni. Kilétéről viszont még nincs hivatalos információ, s a lap forrásai is bizonytalanok, de minden jel arra mutat, hogy Foxx Electro bőrébe fog bújni a 2014. május másodikán bemutatásra kerülő filmben, melyet Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner és James Vanderbilt fog írni.


Electro konkrétan még nem tűnt fel mozifilmben, azonban a rajongók A csodálatos pókember stáblistája közben látható rejtélyes figurát vele azonosították. A hír kikerülését követően Jamie Foxx Twitterén azt írta, hogy Halloween estéjén Electrónak öltözött, ami persze poén is lehet részéről, majd később Marc Webb, egy interjúban ugyancsak nem cáfolta a híreket. Igaz, nem is erősítette meg az információt, de azt ígérte, hogy pár nap múlva konkrétumokkal is szolgálhat. (Mondandójához azt is hozzátette, hogy Jamie Foxx az egyik legjobb színész, Electro karakterét pedig kifejezetten kedveli.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TreDoR #12
    Michael Morbius.
  • LiveMan #11
    A stáblista közben látható rejtélyes figurának csak a kezét látni. És az egy fehér ember keze. Na meg vagy 20 évvel öregebbé..
  • xido #10
    Vészmanó nehéz lenne Zöld manó nélkül..régi emlékeim szerint az ő készletét fejleszti és alakítja saját ízlése szerint...
  • Hans von Luck #9
    Mind a kettőtöknek igaza van mert a "normál" univerzumban Nick Fury fehér, az Ultimate-ben pedig fekete...
    Merthogy itt több univerzum is van, nehogy túl egyszerű legyen
  • Szefmester #8


    Ja... ahogy mondod.. sötét mint az éjszaka.. nem tudom mit szívtál amikor olvastad a képregényeket, de megoszthatnád torrenten a többiekkel is! ;)

    Vészmanó, Mysterio, Vízember, Carnage, Bogár, Kalapácsfej, Kraven a vadász, Skorpió, Ezüstsörény, Keselyű...

    Ezek fent lazán beillenének Bossnak, és van pár olyan alak aki mellékszerepként előfordulhatna, mint pl az Ámokfutó

    De egy egész csapat is mehetne rá mint anno a Sinister six..

    Ebben a filmben egy pozitívum volt.. a hálóvető, meg a kis szöszi (adhatná a telefonszámát). De nem értem hogy ha már egy csóró kis lúzer középiskolás/egyetemista, akkor mi a retekért egy űrkorszakbeli megjelenésű és anyagú ruhát adnak rá? Persze ha a ruhatervező megmutatja azt a textilboltot ahol meg lehet kapni akkor nem szóltam...
  • Lejti3 #7
    Nick Fury a képregényben is néger.
  • Nebojsa1982 #6
    Nick Fury kimaradt a felsorolásból... Nekem a Vészmanó hiányzik a megfilmesítésekből, kár hogy ignorálják.
  • xido #5
    Vagy amióta Wilson Fisk fekete lett a Daredevilben.. :)
  • GaborT28 #4
    Amióta a Thorban néger(NÉGER!) volt Asgard őre, én nem lepődök meg ilyesmin.
  • zetortraktor #3
    És, ez jelent valamit? Nem egy olyan szuperhős volt, aki ilyen meg olyan volt. De miután valaki látta az Avengerst, nem tudom min lepődik meg.