Szekeres Viktor

Vicces lett A csodálatos pókember őszinte előzetese

A nyár egyik legnagyobb csalódását A csodálatos pókember szereplése okozta a mozik pénztáránál. Mivel ilyen sokakat nem érdekelt a film, most legalább őszinte előzetes formájában érdemes pótolni.

Természetesen a nyár egyik szuperfilmje, A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) sem maradhatott ki a ScreenJunkies szórásából és elkészült az őszinte előzetes hozzá, amit azoknak is érdemes megnézniük, akik nem látták az eredeti filmet, garantáltan jót fognak mosolyogni és megspórolnak az életükből két órát.


Egyébkén Marc Webb új eredettörténete nem lett rossz film, de tény, hogy érdekes megoldás volt lúzert kreálni egy majdnem minden szinten menőnek tűnő srácból. A közönséget, mint az nagyon hamar kiderült, ez a film közel sem érdekelte annyira, mint Sam Raimi trilógiája, elég csúnyán leszerepelt a mozikban, főleg Amerikában, ahol csak 262 millió dollárig jutott el - a jó pár éve bemutatott Pókember 3 jóval olcsóbb jegyárak mellett és 3D nélkül is 336 millió dollárt termelt. A nemzetközi 490 milliós dolár bevétel már jobban néz ki, de ez is elmarad a harmadik rész 554 milliójától.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #2
    Ezek a videók mindig jók :D
  • bcrics #1
    A végén a szereposztában Octomam-om hullajót nevettem xD