Szekeres Viktor

Itthon az új James Bond Batmant és Bosszúállókat vert - csak egy filmmel nem bírt

Magyarországon sem kegyelmezett az új James Bond-film. A 007 - Skyfall az év második legjobb nyitányát produkálta, lesöpörve a színről Batmant és A bosszúállókat. Csak egy filmmel nem bírt.

Ahogy az várható volt, a 007 - Skyfall című James Bond-mozi Magyarországon is remekül kezdett, péntektől vasárnapig 86 099-en nézték meg a filmet, ami az idei év második legjobb hazai nyitánya volt, mindössze a Jégkorszak negyedik részét várta jobban a közönség. Pedig még azt sem lehet mondani, hogy olyan sok moziban játszanák a filmet, hiszen 40 kópiával indult, miközben a Magic Boys és a Lorax 44, míg az új Asterix és Obelix 52 moziban nézhető meg jelenleg.

A 007 - Skyfall nyitány forintosítva 114,6 milliós bevételt jelent, ezen osztoznak a hazai mozik, valamint a filmet bemutató Fórum Hungary. A hétvégi toplistán a Bond-filmet nagy-nagy lemaradással követte az Elrabolva 2 és a már említett Asterix & Obelix: Isten óvja Britanniát - előbbit 9 055-en, utóbbit pedig 8 544-en látták. Igaz, az Asterix-film csak a bevételeket tekintve jogosult a harmadik helyre, hiszen nézőszám alapján az a Loraxot illeti, melyet 8 945-en láttak a hétvégén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nailyenugysincs #2
    király film lett és végre nem vmi dr genyás világuralomra törő főgonosz volt, bár az előző kettőben se ilyen volt teljesen. a quantum csendjében is mondjuk hatalomra törtek de nem úgy h akk kiirtom a fél világot a másik fele engem szolgál. de mondjuk a mai napig nem vágom h mi lett volna a quantum csendje lényege. lehet másoknak leesett de nekem vhogy hiányzik az h most mi ez az egész.
  • Etinger #1
    A pozitív kritikák (joggal) és a Bond mint márkanév (joggal) megtette a hatását.