Szekeres Viktor

2014-ben jön és két részes lesz a következő James Bond-mozifilm

Még senki sem tudja, hogy siker lesz-e az új James Bond (illetve mindenki tudja, ehhez nem kell jóstehetség), de máris a folytatáson, illetve a folytatásokon dolgoznak.

Alig mutatták be a 007 - Skyfallt szerte a világon és a bevételi adatok még becslés szintjén sem érkeztek meg, azonban az előzetes felmérések mindegyike sikert jelez előre, sőt, Angliában akár minden idők egyik legjobb startját is produkálhatja Sam Mendes filmje. Így nem csoda, hogy a James Bond-filmek producerei nem akarják húzni az időt és sajtóértesülések szerint már el is kezdtek dolgozni a következő epizódon, mely 2014. őszén kerülhetne bemutatásra.

Az új filmmel kapcsolatban már több konkrétum is kiderült. egyrészt az, hogy az írója John Logan lesz, aki olyan forgatókönyveket jegyzett eddig, mint a Gladiátor, a Minden héten háború, Az utolsó szamuráj, az Aviátor vagy A leleményes Hugó, s persze a 007 - Skyfallon is dolgozott többedmagával. Ez azonban még semmi, hiszen az is kiderült, hogy Logan nem egy, hanem két epizód forgatókönyvének megírására kapott megbízást, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy a 24. és a 25. James Bond-film összefüggő történetet fog alkotni és egyszerre fogják leforgatni őket. (Ez persze még nem biztos, de azt lehet tudni, hogy pár hónapja Logan a producereknek prezentált egy két részes, saját James Bond-sztorit, aminek akkor elkezdte írni a szkriptjét, tehát valószínűsíthető, hogy erre bólintottak rá a készítők.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • eNMi #6
    mondjuk nem kerestem eléggé, de ezek szerint kiadták a for your eyes only novelláskötetet magyarul (nem volt szerencsém olvasni még). akkor bizony tévedtem, nem a hülyén magyarositott filmcimek hivatala tehet róla. de lehet, h van nekik egy könyvcimekkel foglalkozó részlegük? azért érdekelne, h hogyan jutott el valaki a solace-ból/tól csend-hez/ig. amúgy meg mindegy is...
  • carville #5
    Az eredeti Ian Fleming novella (Quantum of Solance) eredeti fordítását (Kvantum csendje) adták a filmnek is.

    De már magának a filmnek sem volt semmi köze ahhoz a novellához, így aztán teljesen ironikusnak nevezhetjük, hogy megtartották azt a fordítást, aminek semmi köze sincs ahhoz a címnek, aminek semmi köze sincs az azonos című novellához.
  • Lipi1980 #4
    Én meg valami frankó vityillóra emlékszem csak, ami a sivatag közepén állt, és azt is lepusztította a 007-es!

    Egyébként nekem Craig az első olyan Bond, aki emberi, és nem annyira mű, mint mondjuk Pierce...
  • Laza #3
    Én konkrétan semmire nem emlékszem a legultolsó részből ... ja de, volt valami tetőn rohangálás azt hiszem a vége felé ...

    Ez azért is érdekes, mert a régiekre és a Pierce-s részekre meg tisztán emlékszem ... mondjuk azokat sokszor láttam :D

    Még az első Craig-esre emlékszem nagyjából :)

    De remélem nyugdíjba megy lassan.
  • eNMi #2
    mosogatógéptabletta. (mára már finish)

    (a quantum a szervezet neve. a magyar cim pedig a szokásos "mennyire hülye cimet tudunk kitaláli egy filmnek" műhely agyszüleménye. köztünk él(nek))
  • Nailyenugysincs #1
    off
    vki meg tudja mondani h a quantum csendje miről szólt igazándiból? vagyis h mi az a quantum? mert fontos dolognak tűnt de nem derült ki számomra a filmből h mi az.