Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: sokkolóan durva és véres az új Gonosz halottak előzetese

Nem egyszerű előzetest kapott a 2013-ban bemutatásra kerülő Evil Dead. Aki nem nagyon bírja a vért és/vagy a zombikat, az inkább ne is nézzen bele.

Pár napja számoltunk be arról, hogy megjelent az Evil Dead 2013-as feldolgozásának első hivatalos fotója az egyik filmekkel is foglalkozó amerikai magazinban, most pedig már az előzetesét is láthatjuk a filmnek. Üröm az örömben, hogy az eredeti Gonosz halottak készítőinek felügyelete mellett készülő feldolgozás trailerje még nem hivatalos, mindössze egy rajongói rendezvényen rögzített felvétel, azonban még így is meglehetősen hatásos, és nyugodtan kijelenthető, hogy ennyire véresnek tűnő horror nagyon ritkán kerül széles körben bemutatásra az amerikai mozikban.


A képsorok alapján még az is lehet, hogy a Sony nem tervezi több ezer moziban vetíteni az uruguayi Fede Alvarez filmjét, s inkább csak az ínyenceknek fogja tartogatni, azonban jelenleg minden jel az erős mozis forgalmazásra utal. A film amerikai premierjére 2013. április 12-én fog sor kerülni, meglehetősen illusztris társaságban, hiszen ekkor kerül mozikba a Horrorra akadva 5 és a Tom Cruise-féle scifi, az Oblivion is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)