Szekeres Viktor

A bosszúállók egyik szereplője a S.H.I.E.L.D.-tévésorozatban is benne lesz

Arról még nem tudni, hogy a Clark Gregg által alakított Coulson ügynök vissza fog-e térni a Marvel Studios további képregény-filmjeiben, az azonban biztos, hogy a S.H.I.E.L.D.-tévésorozatban szerepelni fog.

A New York Comic Conon nagy bejelentés hangzott el Kevin Feige, Marvel Studiosos főnök, Jeph Loeb, a tévés projektekért felelős vezető, valamint Joss Whedon, A bosszúállók írója és rendezője szájából. Whedon tervezett, a S.H.I.E.L.D. körül forgó tévésorozatában ugyanis nem csak új, egyelőre még ismeretlen karakterek fognak nyomozni, hanem a közönségkedvencnek számító Coulson ügynök is szerepelni fog.


Azt egyelőre még nem tudni, hogy Clark Gregg főszereplői, vagy epizodista státuszt fog-e kapni, az viszont biztos, hogy a tévésorozat nemsokára forgatásra kerülő első részében komoly szerepben fog feltűnni. Gregg korábban a Vasemberben, a Vasember 2-ben, a Thorban és A bosszúállókban is feltűnt Coulson ügynökként - utóbbi filmben még halálhírét is keltették. Rajongói kedvenccé azonban a The Consultant és az A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer című rövidfilmekben való szereplésével vált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!