Szekeres Viktor

2 rész után tüntetik el a képernyőről az egyik új tévésorozatot

Megvan az amerikai tévés ősz első sorozatáldozata, mely annak ellenére nem folytatódhat mindössze két epizód után, hogy idősávjában magasan a legnézettebb széria volt.

Amerikában a CBS csatorna két epizód után levette műsoráról a Made in Jersey című jogi drámát. A sorozat első része mindössze 7,8 millió nézővel mutatkozott be két héttel ezelőtt, s a múlt heti második részre már csak 6,8 millióan maradtak. Össznézettséget tekintve az öt országos csatornán a pénteki napon a Made in Jersey ezzel 13 sorozatból a 3. helyet érte el, saját idősávját meg is nyerte, azonban ez sem volt elég a maradáshoz, köszönhetően annak a teljesítmény a kereskedelmi korosztályban csak a 11. helyre volt elegendő.


A jogi sorozat egy New Jersey-ből származó ügyvédnőről szólt, aki praktikus gondolkodásmódjával nyűgözi le cége vezetőjét, s kap idővel saját jogi eseteket. A sors furcsa fintora, hogy itthon a tervek szerint már novemberben el akarta kezdeni adni a Made in Jersey-t a SuperTv2, bár valószínűleg így is adásba fog kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #2
    Pedig engem érdekelne! Egy Mentalistával egyenértékűnek tűnik. Tűnik...