Szekeres Viktor

A TV2 HD-ben adja legújabb premierjét

A TV2 péntek este debütáló műsora, a Voice - Magyarország hangja az első olyan valóságshow a hazai televíziózás történetében, amelyet HD-minőségben láthatnak majd a nézők.

A TV2 legújabb saját gyártású műsora, a Voice című énekes tehetségkutató reality ma estétől látható a csatorna képernyőjén, ráadásul a műsort a csatorna HD-minőségben sugározza. A széria a válogató adásokkal kezdődik, amikor is kiderül, kik azok a szerencsések, akik bejutottak a Mesterekhez meghallgatásra. A TV2 HD-adása ezzel október 12-én megkezdődik és elérhetővé válik a megfelelő előfizetéssel és televízió készülékkel rendelkezők számára.

A SuperTV2 debütálásának napján, november 2-án, a kábelcsatornán csúsztatással szintén látható lesz a Voice, ahol az énekes valóságshow az anyacsatornához hasonlóan HD-minőségben kerül képernyőre. Nem ez lesz az egyetlen ilyen műsor a TV2 Csoport hamarosan induló kábelcsatornájának kínálatban: a tervek szerint a prémium műsorokkal jelentkező általános szórakoztató csatornán minden tartalom HD-minőségben kerül sugárzásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #1
    Nekem mediacard HD-m van, mégse tudom fogni -.- érdekes...